Παγκόσμια διάκριση για τη σύμπραξη CSR HELLAS-AFEA

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του IBTM Leaders Summit και της Διεθνούς Έκθεσης IBTM World, μίας εκ των μεγαλύτερων διεθνών συνεδριακών εκθέσεων.
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Με την παγκόσμια διάκριση του βραβείου συνεργασίας σε θέματα βιωσιμότητας από τη Διεθνή Ένωση Επαγγελματιών Διοργανωτών Συνεδρίων IAPCO (International Association of Professional Congress Organisers), βραβεύτηκε η σύμπραξη CSR HELLAS και ΑFEA.

Eπιβραβεύθηκε η συμβολή τους στην προσπάθεια προώθησης της έννοιας της βιωσιμότητας και των αρχών της στον τουρισμό και σε όλες τις συναφείς με αυτό τον κλάδο οικονομικές δραστηριότητες (διοργάνωση εκδηλώσεων, συνεδρίων κλπ.). Η IAPCO εκπροσωπεί σήμερα 138 εταιρείες που αποτελούνται από πάνω από 10.300 επαγγελματίες διοργανωτές συνεδρίων, προγραμματιστές συναντήσεων και διαχειριστές διεθνών και εθνικών συνεδρίων και ειδικών εκδηλώσεων από 40 χώρες.

Η απονομή της διεθνούς διάκρισης πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου, στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο του IBTM Leaders Summit που πραγματοποιείται μεταξύ 1-3 Δεκεμβρίου κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης IBTM 2021 στη Βαρκελώνη. Το CSR HELLAS εκπροσωπήθηκε στην εκδήλωση βράβευσης από την Αριάδνη Στάγκου-Μπελλ, Υπεύθυνη ΕΚΕ και Επικοινωνίας ενώ η AFEA εκπροσωπήθηκε από την Σίσσυ Λυγνού, Διευθύνουσα Σύμβουλο.

Σχετική ανακοίνωση σημειώνει ότι το βραβείο συνεργασίας δύο φορέων/οργανισμών σε θέματα βιωσιμότητας απονέμεται για πρώτη φορά ως θεματική ενότητα από το διεθνή οργανισμό, που ως στόχο έχει να εντάξει τη βιώσιμη ανάπτυξη περαιτέρω και πιο στοχευμένα στη μελλοντική του στρατηγική. Παράλληλα, η συνεργασία μεταξύ των δύο οργανισμών αποτελεί καλή πρακτική ενσωμάτωσης των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης στο χώρο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποδεικνύοντας τη σημασία του ρόλου των επιχειρήσεων στην ανάπτυξη καινοτόμων δράσεων στο χώρο της βιώσιμης ανάπτυξης.

Με αφορμή τη βράβευση, η κ. Λυγνού από την πλευρά της ΑFEA, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς και περήφανοι που μέσω αυτής της διεθνούς βράβευσης από τον κορυφαίο Οργανισμό IAPCO, αναδεικνύουμε μία εξαιρετική συνεργασία με το δίκτυο του CSR HELLAS, αλλά και τη συνεχή προσπάθειά μας να συμβάλλουμε στην ευαισθητοποίηση για τη βιώσιμη ανάπτυξη στον κλάδο μας. Ως ενεργά μέλη της IAPCO, επενδύουμε σε συνέργειες που μπορούν να συμβάλλουν σε ένα καλύτερο, βιώσιμο μέλλον για τον κλάδο μας, τη διεθνή Βιομηχανία Συνεδρίων αλλά και τον Επαγγελματικό & Συνεδριακό Τουρισμό γενικότερα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την IAPCO που μας δίνει μία μοναδική ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση και το CSR HELLAS που μας άνοιξε το δρόμο προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, μέσω μίας εξαιρετικής πολυετούς συνεργασίας. Είναι μόνο η αρχή για μία σειρά δράσεων που σχεδιάζουμε μαζί και το βραβείο αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε».

Η κ. Στάγκου-Μπελλ, Υπεύθυνη ΕΚΕ και Επικοινωνίας του CSR HELLAS, δήλωσε σχετικά: «Το CSR HELLAS, υποστηρίζοντας τη συλλογική δράση στο πλαίσιο της Ατζέντας 2030, δίνει προτεραιότητα στην ανάπτυξη συνεργιών με ΜμΕ για την επίτευξη των στόχων αυτών και ευρύτερα της πολιτικής της ΕΕ για τη βιωσιμότητα έως το 2030. Η μετάβαση προς το νέο επιχειρηματικό μοντέλο που διαμορφώνεται μέσα από τη βιωσιμότητα, προϋποθέτει τη συμμετοχή και την συνεργασία όλων, ειδικά δε των ΜμΕ που απασχολούν την πλειονότητα των εργαζομένων. Θέλουμε να συγχαρούμε την ΑFEA και τα στελέχη της που πρωτοπορούν σε ένα τόσο σημαντικό θέμα βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στην παρακίνηση και άλλων επιχειρήσεων προς την ίδια κατεύθυνση».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφή στο Newsletter

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!

τα πιο πρόσφατα νέα της ΕΚΕ

το Εβδομαδιαίο Newsletter του CSR

Γίνε και εσύ ένας από τους 3,000 κοινωνικά υπεύθυνους συνδρομητές μας!