Παπουτσάνης: Αειφορία και καινοτομία για την ξενοδοχειακή αγορά

Date:

Share post:

Η Παπουτσάνης, κορυφαία ελληνική βιομηχανία σαπώνων και υγρών καλλυντικών, και ο μεγαλύτερος προμηθευτής ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης (hotel amenities) στην Ελλάδα, παρουσίασε τις νέες, καινοτόμες προτάσεις της με γνώμονα τη βιωσιμότητα, τη φυσικότητα και την ελληνικότητα στη φετινή XENIA 2021, την έκθεση-θεσμό για την ξενοδοχειακή αγορά. 

Διατηρώντας ένα μερίδιο περίπου στο 20-25% της αγοράς προσωπικής περιποίησης για τον ξενοδοχειακό κλάδο, η Παπουτσάνης παρουσίασε την ολοκληρωμένη νέα premium σειρά «Olivia Thinks» με συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό, έως 97% συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοποριακούς waterless κωδικούς. Στην έκθεση παρουσιάστηκαν επίσης δύο νέες eco-friendly σειρές προϊόντων, η πιστοποιημένη  Ecocert σειρά «Good to Declare» και η συναρπαστική σειρά «Le Jardin Med» με οργανικά εκχυλίσματα ελληνικών φυτών και βοτάνων, καθώς και νέες φιλικές προς το περιβάλλον επαναγεμιζόμενες συσκευασίες προϊόντων προσωπικής περιποίησης, σε συσκευασίες από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τις ξενοδοχειακές προτάσεις της Παπουτσάνης συμπλήρωσε η ολοκληρωμένη σειρά αντισηπτικών και απολυμαντικών επιφανειών ΝATURA, η οποία είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πρώτη σε προτίμηση στο καταναλωτικό κοινό, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη και των επαγγελματιών του ξενοδοχειακού κλάδου και της εστίασης.

Περισσότεροι από 2.800 επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου επισκέφθηκαν το υψηλής αισθητικής περίπτερο της Παπουτσάνης, όπου μέσω των εξειδικευμένων ξενοδοχειακών συμβούλων της εταιρίας ενημερωθήκαν για τη μεγάλη ποικιλία προτάσεων στην κατηγορία των hotel amenities, τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη φιλοξενίας. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Εθνικός Κλιματικός Νόμος και Ασφάλιση έναντι καταστροφικών Κινδύνων

Σε μια φάση αδιέξοδης ενεργειακής κρίσης -για την άμεση αντιμετώπιση της οποίας στην Ευρώπη φαίνεται να μην υπάρχουν...

Για δεύτερη χρονιά, η ΕΠΕ στηρίζει την Ομάδα Αιγαίου

Σε εννέα νησιά εξετάστηκαν στο πνευμονολογικό ιατρείο συνολικά 290 άτομα, σχεδόν τριπλάσιος αριθμός συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

UNILEVER: Νέες αρχές για την εμπορία τροφίμων σε παιδιά

Η εταιρεία θα σταματήσει την προώθηση και τη διαφήμιση τροφίμων και αναψυκτικών σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών τόσο στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΝΕΚ LINES: Τριπλή δράση προσφοράς για την ζωή

Εργαζόμενοι της ΑΝΕΚ LINES και κάτοικοι της πόλης επιβεβαίωσαν μέσω της 18ης εθελοντικής αιμοδοσίας ότι λίγα λεπτά από το χρόνο όλων μας αρκεί για να σωθεί μία ζωή.