Παπουτσάνης: Προϊόντα σε ευάλωτους σε συνεργασία με τη ΜΚΟ GIVMED

Date:

Share post:

Η Παπουτσάνης, κορυφαία ελληνική εταιρεία προϊόντων προσωπικής υγιεινής και φροντίδας, προσφέρει, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης και σε συνεργασία με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση GIVMED, προϊόντα προσωπικής υγιεινής σε ευάλωτους συνανθρώπους μας. 

Επιλέγοντας προϊόντα από τις ανανεωμένες σειρές των brands Aromatics, KARAVAKI, Natura και Αρκάδι της Παπουτσάνης, συμβάλλουμε όλοι στην προσφορά προϊόντων προσωπικής υγιεινής σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Η ενέργεια πραγματοποιείται μέσα από τα κανάλια λιανικής πώλησης έως τις 30 Σεπτεμβρίου και συνοδεύεται από μεγάλες προσφορές.

Θέτοντας, για μία ακόμη φορά, τον άνθρωπο στο επίκεντρο, η Παπουτσάνης στηρίζει πρωτοβουλίες που καλύπτουν σημαντικές ανάγκες και εξασφαλίζουν τα αναγκαία σε ευάλωτες ομάδες. Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της GIVMED «Health Sector for Society», η Παπουτσάνης έχει αποστείλει χιλιάδες προϊόντα ώστε να καλυφθούν ανάγκες ανθρώπων που βρέθηκαν αντιμέτωποι με δύσκολες συνθήκες. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παπουτσάνης, με τη ματιά στραμμένη στο μέλλον, εστιάζει στη βιώσιμη ανάπτυξη, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει ενέργειες που έχουν ως στόχο τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την αξιοπρεπή διαβίωση για όσους το έχουν ανάγκη. 

H εταιρεία καλεί τους καταναλωτές να συνεισφέρουν στην προσπάθειά της να προσφέρει προϊόντα υγιεινής και προσωπικής φροντίδας στους συνανθρώπους μας.

Related articles

Νέοι με αναπηρία ιδρύουν στο δικό τους σχολικό κυλικείο

Το 20023 το γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα και το Junior Achievement Greece ανέλαβαν την υποστήριξη ενός Κυλικείου, όπου θα εργάζονταν νέοι/ες με αναπηρία, στο χώρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου.

Σύμπραξη ναυτιλιακών εταιρειών για μείωση εκπομπών ρύπων κατά 20%

Οι κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες φιλοδοξούν να υιοθετήσουν στρατηγικές μείωσης της ετήσιας κατανάλωσης καυσίμων των στόλων τους κατά 20%.

Νέα ψηφιακά εργαλεία για τους αγρότες

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος CAMA (PRIMA) της Ε.Ε με σκοπό την ενημέρωση κυρίως των αγροτών σε θέματα εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Iατρικό Αθηνών: Κάρτα Προνομίων για τους εργαζομένους μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η συνεργασία περιλαμβάνει προνόμια για 6.000 εργαζόμενους σε 70 και πλέον ελληνικές, παραγωγικές εταιρείες.
Skip to content