Πλαίσιο: Δράση για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Date:

Share post:

Η Πλαίσιο Computers, θέλοντας να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους της Θεσσαλίας, οι οποίοι βιώνουν μια πρωτόγνωρη και δύσκολη πραγματικότητα, θεωρεί χρέος της να συμβάλει με τις δικές της δυνάμεις, σε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυσή τους. 

Για την κάλυψη των πρώτων, άμεσων αναγκών των κατοίκων της περιοχής, προχώρησε στην αποστολή τσαντών και σχολικών ειδών για 1.000 μαθητές, έτσι ώστε να βοηθήσει στην επάνοδο των παιδιών στα σχολεία, καθώς και στην παράδοση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας 50 πλυστικών συσκευών, οι οποίες θα αξιοποιηθούν στον καθαρισμό σπιτιών και κτιρίων. 

Η Πλαίσιο θέλει να παραμείνει κοντά στους κατοίκους της περιοχής και στη δύσκολη διαδικασία αποκατάστασης των επόμενων μηνών και γι’ αυτό το λόγο θα αναλάβει -το άμεσο επόμενο διάστημα και όταν θα έχουν καταγραφεί πλήρως οι ανάγκες της επόμενης ημέρας- επιπλέον πρωτοβουλίες για τα παιδιά και τις οικογένειες που έχουν πληγεί. 

Στις πρωτοβουλίες αυτές εντάσσεται η ‘υιοθεσία’ σχολείων της περιοχής, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τις αρμόδιες αρχές, έτσι ώστε να καλύψει τρέχουσες και διαρκείς ανάγκες τους σε εξοπλισμό και γραφική ύλη, θεωρώντας πολύ σημαντική τη στήριξη των παιδιών. 

Η Πλαίσιο και η εθελοντική ομάδα των εργαζομένων της, «Πλάι Σου», επιδιώκουν και βρίσκονται παρόντες βοηθώντας κοινωνικούς σκοπούς, δημιουργώντας και υλοποιώντας προγράμματα με σαφές κοινωνικό όφελος καθώς και σε έκτακτες ανάγκες, όπως οι πυρκαγιές των τελευταίων μηνών στην Αττική. 

Related articles

Νέοι με αναπηρία ιδρύουν στο δικό τους σχολικό κυλικείο

Το 20023 το γραφείο της UNICEF στην Ελλάδα και το Junior Achievement Greece ανέλαβαν την υποστήριξη ενός Κυλικείου, όπου θα εργάζονταν νέοι/ες με αναπηρία, στο χώρο του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αγίου Δημητρίου.

Σύμπραξη ναυτιλιακών εταιρειών για μείωση εκπομπών ρύπων κατά 20%

Οι κορυφαίες ναυτιλιακές εταιρείες φιλοδοξούν να υιοθετήσουν στρατηγικές μείωσης της ετήσιας κατανάλωσης καυσίμων των στόλων τους κατά 20%.

Νέα ψηφιακά εργαλεία για τους αγρότες

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος CAMA (PRIMA) της Ε.Ε με σκοπό την ενημέρωση κυρίως των αγροτών σε θέματα εφαρμογής νέων τεχνολογιών.

Iατρικό Αθηνών: Κάρτα Προνομίων για τους εργαζομένους μελών της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Με πρωτοβουλία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών η συνεργασία περιλαμβάνει προνόμια για 6.000 εργαζόμενους σε 70 και πλέον ελληνικές, παραγωγικές εταιρείες.
Skip to content