Πλαίσιο Computers και MEDIACUBE έγιναν case study από τη Google 

Date:

Share post:

Στο πλαίσιο του «Privacy Day», ενός exclusive event που διοργανώθηκε από την Google τέλη Μαρτίου 2023, στο Μουσείο Μπενάκη, το Πλαίσιο και η MEDIACUBE, παρουσίασαν το πρώτο για το 2023 ελληνικό case study αναφορικά με Privacy Centric Measurement για τη βελτιστοποίηση της digital προβολής τους.

Κεντρική πρόκληση, στην οποία βασίστηκε η ανάπτυξη του case study των δύο εταιρειών, είναι η εξασφάλιση και η αύξηση της αποδοτικότητας της digital προβολής του Πλαισίου, μέσα από τη χρήση εργαλείων συλλογής και αξιοποίησης δεδομένων, χωρίς να απαιτείται η συλλογή cookies. 

Με τη χρήση καινοτόμων data technologies, το Πλαίσιο και η MEDIACUBE, κατάφεραν να διατηρήσουν και να αξιοποιήσουν δυναμικά την πληροφορία μέσα από καινοτόμα εργαλεία. Αυτή η πληροφορία εντάχθηκε εκ νέου στις digital καμπάνιες και μεγιστοποίησε τελικά τα αντίστοιχα αποτελέσματα, τα οποία, το πρώτο τρίμηνο από την εφαρμογή της νέας στρατηγικής, ήταν ιδιαίτερα θετικά τόσο στη συλλογή δεδομένων όσο και στην αποδοτικότητα της προβολής.

Tο Πλαίσιο γίνεται για 2η φορά case study από τη Google, μέσα σε λίγους μήνες, δεδομένου του εύρους της digital δραστηριότητάς του. Στο επίπεδο της σύνδεσής του με τους πελάτες του, μέσα από την digital προβολή του, αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες εφαρμογές και θα κάνει χρήση, τους επόμενους μήνες, ακόμη πιο εξελιγμένων εργαλείων και τεχνολογιών.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content