Προσφορά τροφίμων από την INTERLIFE

Date:

Share post:

Με στόχο την αντιμετώπιση της επισιτιστικής ανασφάλειας και στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “προσφέρω …αλλιώς”, η Εταιρεία προχώρησε στην προσφορά 1,5 τόνου τροφίμων σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Φορείς που ζήτησαν τη συνδρομή της.

Αποδέκτες των τροφίμων ήταν:
Tο Πολυκοινωνικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης – Παιδείας – Περιβάλλοντος του Δήμου Αλεξανδρούπολης που υποστηρίζει σε μόνιμη βάση περισσότερες από 1.500 οικογένειες
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κέντρο Σίτισης του Δήμου Κομοτηνής για την κάλυψη βασικών βιοτικών αναγκών των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων δημοτών
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρικκαίων που λειτουργεί με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την υποστήριξη ανθρώπων που αντιμετωπίζουν έκτακτες και άμεσες ανάγκες επιβίωσης.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Παύλου Μελά του Δήμου Παύλου Μελά στη Θεσσαλονίκη για την κάλυψη πρωτογενών αναγκών ευπαθών-κοινωνικά και οικονομικά-ατόμων και οικογενειών

Επιπλέον, το Ανθρώπινο Δυναμικό της INTERLIFE με κίνητρο την αγάπη και στόχο τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, συγκέντρωσε στη Γωνία της Αγάπης της Εταιρείας, συσκευασμένα τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής και φροντίδας, βρεφικά είδη και παιδικά παιχνίδια. Οι προσφορές παραδόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Στηρίζω του Δήμου Θέρμης για την ενίσχυση φιλοξενούμενων προσφύγων από την Ουκρανία, στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο και στην ΑΜΚΕ Emfasis Foundation στην Αθήνα.

Η δράση ενίσχυσης Κοινωνικών Παντοπωλείων σχεδιάστηκε από την INTERLIFE Ασφαλιστική το 2012 στο πλαίσιο έναρξης του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» και εκφράζει την εξωστρέφεια και την κοινωνική ευαισθησία της Εταιρείας με στόχο τη θεμελίωση ενός ιστού κοινωνικής συνοχής.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content