Στηρίζουμε για ακόμη μια χρονιά τα Παιδικά Χωριά SOS με τα πιο ξεχωριστά μαρτάκια

Date:

Share post:

Τα Παιδικά Χωριά SOS, στο πλαίσιο των ενεργειών που υλοποιούν με σκοπό όλα τα παιδιά να μεγαλώνουν ασφαλή μέσα σε μια οικογένεια, μας καλούν να ενισχύσουμε το έργο τους, ακολουθώντας ένα παραδοσιακό έθιμο που συνοδεύει τον μήνα Μάρτιο. Για ακόμη μια χρονιά, ο Οργανισμός μας καλεί να αγοράσουμε τα ξεχωριστά βραχιολάκια-Μαρτάκια, που διαθέτει στο e-shop του, για να «προστατευτούμε» από τον ήλιο και να προστατεύσουμε αντίστοιχα όλοι μαζί οικογένειες και παιδιά που έχουν ανάγκη.

Τα Μαρτάκια διατίθενται σε 4 μοναδικά σχέδια, όπως μαργαρίτα, ματάκι και χαρταετός, ενώ είναι ιδανικά για γυναίκες, άντρες και παιδιά. Το κόστος τους παραμένει συμβολικό και κυμαίνεται από €3,00 έως €5,50.

Η στήριξη όλων μας είναι πολύτιμη. Με ένα μόνο κλικ στο e-shop του Οργανισμού ας κάνουμε ένα όμορφο δώρο στα αγαπημένα μας πρόσωπα και ας μοιραστούμε μέσα από τα social media τα Μαρτάκια φορεμένα, ώστε όλοι μαζί να συνδράμουμε αποτελεσματικά στο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, γεμίζοντας με χαμόγελα τα πρόσωπα όσων μας χρειάζονται.

Μπορείτε να βρείτε τα ξεχωριστά Μαρτάκια, εδώ.

@sosvillagesgr

#sosvillagesgr #nochildlone #martakia

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».