Στο πλευρό των πληγεισών περιοχών από το φονικό σεισμό η Allianz

Date:

Share post:

Στο πλευρό των ανθρώπων που ζουν τραγικές στιγμές στην Τουρκία, μετά το φονικό σεισμό των 7,8 ρίχτερ, στέκεται ο όμιλος Allianz, που συνεισφέρει στον Ερυθρό Σταυρό μέσω του ταμείου του για την αντιμετώπιση καταστροφών.

Τα κεφάλαια θα διανεμηθούν στον τουρκικό και τη συριακό Red Crescents  για την βοήθεια στις πληγείσες περιοχές και στις δύο πλευρές των συνόρων.  Ο σεισμός της Δευτέρας, ένας από τους ισχυρότερους που έπληξαν την περιοχή εδώ και έναν αιώνα, έστειλε δονήσεις μέχρι τον Λίβανο και το Ισραήλ.

Οι κλινικές και οι εγκαταστάσεις υγείας βρίσκονται ήδη στο όριο, πολλά κτίρια και δρόμοι έχουν καταστραφεί, και οι ομάδες διάσωσης και επείγουσας ιατρικής βοήθειας εργάζονται για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα ερείπια. Ομάδες εμπειρογνωμόνων από την ομάδα πολιτικής προστασίας της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου παρέχουν προμήθειες αίματος, βασικές προμήθειες βοήθειας και ζεστά γεύματα στους ντόπιους στις πληγείσες περιοχές, ενώ οι ομάδες ανταπόκρισης της Συριακής Αραβικής Ερυθράς Ημισελήνου παρέχουν επί τόπου πρώτες βοήθειες και πραγματοποιούν επείγουσες ιατρικές εκκενώσεις.

Ο σεισμός αναμένεται να επηρεάσει τους εργαζόμενους στην AZ Türkiye, η οποία έχει ήδη δημιουργήσει έναν σύνδεσμο συγκέντρωσης κεφαλαίων για συνεισφορές για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Related articles

Ο Όμιλος Σαράντη «έτρεξε» για Καλό Σκοπό στο Greece Race for the Cure

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, στο προαύλιο του Ζαππείου περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντη ένωσαν τις δυνάμεις τους.

ΟΤΕ: 15η χρονιά στον διεθνή δείκτη βιώσιμης ανάπτυξης FTSE4Good

Μετά από αξιολόγηση του διεθνούς οργανισμού FTSE Russell, ο OTE συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 572 κορυφαίες εταιρείες από 22 χώρες σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης. 

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Yπηρεσίες ελέγχου για σταθμούς φόρτισης EVs

Η δράση «Φορτίζω παντού», προϋπολογισμού 79,8 εκατ. ευρώ, σκοπό έχει την εγκατάσταση άνω των 8.000 δημοσίως προσβάσιμων σημείων επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε βασικές αστικές και περιαστικές τοποθεσίες.

Πλαίσιο: Δράση για τους πληγέντες της Θεσσαλίας

Για την κάλυψη των πρώτων, άμεσων αναγκών των κατοίκων της περιοχής, η εταιρεία προχώρησε στην αποστολή τσαντών και σχολικών ειδών για 1.000 μαθητές.
Skip to content