Στο πλευρό των πληγεισών περιοχών από το φονικό σεισμό η Allianz

Date:

Share post:

Στο πλευρό των ανθρώπων που ζουν τραγικές στιγμές στην Τουρκία, μετά το φονικό σεισμό των 7,8 ρίχτερ, στέκεται ο όμιλος Allianz, που συνεισφέρει στον Ερυθρό Σταυρό μέσω του ταμείου του για την αντιμετώπιση καταστροφών.

Τα κεφάλαια θα διανεμηθούν στον τουρκικό και τη συριακό Red Crescents  για την βοήθεια στις πληγείσες περιοχές και στις δύο πλευρές των συνόρων.  Ο σεισμός της Δευτέρας, ένας από τους ισχυρότερους που έπληξαν την περιοχή εδώ και έναν αιώνα, έστειλε δονήσεις μέχρι τον Λίβανο και το Ισραήλ.

Οι κλινικές και οι εγκαταστάσεις υγείας βρίσκονται ήδη στο όριο, πολλά κτίρια και δρόμοι έχουν καταστραφεί, και οι ομάδες διάσωσης και επείγουσας ιατρικής βοήθειας εργάζονται για να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα ερείπια. Ομάδες εμπειρογνωμόνων από την ομάδα πολιτικής προστασίας της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου παρέχουν προμήθειες αίματος, βασικές προμήθειες βοήθειας και ζεστά γεύματα στους ντόπιους στις πληγείσες περιοχές, ενώ οι ομάδες ανταπόκρισης της Συριακής Αραβικής Ερυθράς Ημισελήνου παρέχουν επί τόπου πρώτες βοήθειες και πραγματοποιούν επείγουσες ιατρικές εκκενώσεις.

Ο σεισμός αναμένεται να επηρεάσει τους εργαζόμενους στην AZ Türkiye, η οποία έχει ήδη δημιουργήσει έναν σύνδεσμο συγκέντρωσης κεφαλαίων για συνεισφορές για την αντιμετώπιση έκτακτων περιστατικών.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.