Συμμετείχε σε δενδροφύτευση η Επιθεώρηση του Χ. Χρυσολόγου

Date:

Share post:

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου η Επιθεώρηση Χρυσολόγου της Εθνικής Ασφαλιστικής συμμετείχε σε δενδροφύτευση στον χώρο του Christmas Theater σε συνεργασία με την οργάνωση we4all.

Στη δενδροφύτευση παρόντες ήταν και οι Διευθυντές γραφείων Χρήστος Γκίλιας, Παναγιώτης Κασιράνης, Γιώργος Κουνέλης και Δημήτρης Ντόκος καθώς και οι γραμματείς των γραφείων.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Επιθεώρηση “η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη, πολλοί συμμετείχαν με τις οικογένειες τους. Καλός επαγγελματίας είναι αυτός που πετυχαίνει τους στόχους του αλλά παράλληλα τον διακρίνει και κοινωνική ευαισθησία”.

Related articles

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.

Costa Navarino: Μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 80% το 2022

Η μείωση οφείλεται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές μέσω πιστοποιητικών προέλευσης, τη μείωση χρήσης LPG καθώς και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας / ανά διανυκτέρευση. 
Skip to content