Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη στηρίζουν το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Date:

Share post:

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής τους ευθύνης, στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που βρίσκεται κοντά σε ευάλωτα παιδιά και οικογένειες, εδώ και 27 συναπτά χρόνια. Με την προσθήκη νέας σειράς exclusive προϊόντων, stickers και ειδικών κουμπαράδων στα ταμεία των καταστημάτων προσφέρουν στήριξη σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη. 

Σεβόμενα το εξειδικευμένο και ολιστικό έργο του οργανισμού και θέλοντας να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθειά του, φέρνουν στα καταστήματά τους τη νέα σειρά προϊόντων με το design και το λογότυπο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που περιλαμβάνει εορταστικά γούρια, στολίδια, γυάλινες κούπες και μπουκάλια  καθώς και τα αυτοκόλλητα «Δωρίζω – Στηρίζω» αξίας 1€ με την αγορά των οποίων, όλοι οι πελάτες θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. 

Ακόμα, στα ταμεία των καταστημάτων έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κουμπαράδες  όπου θα συγκεντρώνονται χρήματα και με απόλυτη διαφάνεια και αξιοπιστία θα διατίθενται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποκλειστικά για την υποστήριξη παιδιών με σοβαρά προβλήματα Υγείας.

Η Αναστασία Μανιατοπούλου, Marketing Director & Executive Board Member των Καφεκοπτείων Λουμίδη δήλωσε: «Η στήριξη στο “Χαμόγελο του Παιδιού” μέσα από τις αγορές των νέων μας προϊόντων και μέσω των δωρεών στους ειδικούς μας κουμπαράδες, είναι μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς. Επιθυμούμε να  προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αξιοποιούμε τα καταστήματα και το e-shop μας και σχεδιάζουμε καινοτόμα προϊόντα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να συμμετέχουν και οι ίδιοι σε πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς»

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Όλγα Ίτσιου (Dimand): Το κτιριακό απόθεμα δεν είναι προσβάσιμο σε AμεΑ

Το κτιριακό απόθεμα της χώρας σε μεγάλο βαθμό παραμένει μη προσβάσιμο αν και από το 2012 έγινε από το νόμο απαραίτητη η μελέτη προσβασιμότητας.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work® βασίστηκε σε ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index©, με αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον.

Δύο υβριδικές φορτηγίδες ζωοτροφών στον στόλο της Philosofish

Οι φορτηγίδες έχουν σχεδιαστεί σε συνεργασία με την κατασκευάστρια εταιρεία AKVA με στόχο να καλύψουν τις ιδιαίτερες απαιτήσεις ιχθυοκαλλιέργειας της Μεσογείου.

Διάκριση για τα TÜV AUSTRIA Food Allergens Labs

Τα  Food Experts’ Awards είναι διεθνή βραβεία, που διοργανώθηκαν φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το cibum.