Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη στηρίζουν το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Date:

Share post:

Τα Καφεκοπτεία Λουμίδη στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής τους ευθύνης, στηρίζουν «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που βρίσκεται κοντά σε ευάλωτα παιδιά και οικογένειες, εδώ και 27 συναπτά χρόνια. Με την προσθήκη νέας σειράς exclusive προϊόντων, stickers και ειδικών κουμπαράδων στα ταμεία των καταστημάτων προσφέρουν στήριξη σε κάθε παιδί που το έχει ανάγκη. 

Σεβόμενα το εξειδικευμένο και ολιστικό έργο του οργανισμού και θέλοντας να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθειά του, φέρνουν στα καταστήματά τους τη νέα σειρά προϊόντων με το design και το λογότυπο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που περιλαμβάνει εορταστικά γούρια, στολίδια, γυάλινες κούπες και μπουκάλια  καθώς και τα αυτοκόλλητα «Δωρίζω – Στηρίζω» αξίας 1€ με την αγορά των οποίων, όλοι οι πελάτες θα μπορούν να προσφέρουν περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. 

Ακόμα, στα ταμεία των καταστημάτων έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κουμπαράδες  όπου θα συγκεντρώνονται χρήματα και με απόλυτη διαφάνεια και αξιοπιστία θα διατίθενται από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αποκλειστικά για την υποστήριξη παιδιών με σοβαρά προβλήματα Υγείας.

Η Αναστασία Μανιατοπούλου, Marketing Director & Executive Board Member των Καφεκοπτείων Λουμίδη δήλωσε: «Η στήριξη στο “Χαμόγελο του Παιδιού” μέσα από τις αγορές των νέων μας προϊόντων και μέσω των δωρεών στους ειδικούς μας κουμπαράδες, είναι μια πράξη αγάπης και ανθρωπιάς. Επιθυμούμε να  προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα σε παιδιά και οικογένειες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Αξιοποιούμε τα καταστήματα και το e-shop μας και σχεδιάζουμε καινοτόμα προϊόντα, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να συμμετέχουν και οι ίδιοι σε πράξεις αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς»

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Επανεκκίνηση του φράγματος Τσικαλαριού στη Νάξο

Η κατασκευή του φράγματος είχε ξεκινήσει πριν από μια δεκαετία αλλά έχουν διακοπεί οι εργασίες λόγω γεωλογικών και αρχαιολογικών προβλημάτων.

Δράση για την εξάλειψη του αποκλεισμού και του εκφοβισμού στο διαδίκτυο

Η εμπλοκή σε εκφοβισμό, είτε ως θύμα είτε ως θύτης, μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στην υγεία και την κοινωνική ευημερία ενός ατόμου. 

«Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία»

Tο πρόγραμμα διανύει την έβδομη χρονιά εφαρμογής του και θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου δια ζώσης, με επιμορφωτικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, με περιπάτους καθώς και με ξεναγήσεις μαθητικών ομάδων.

ΒASF: Η εταιρεία αγροτεχνολογίας Solmeyea νικήτρια του διαγωνισμού καινοτομίας 

Ο διαγωνισμός καινοτομίας Innovation Hub 2022 απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους ερευνητές επιβραβεύοντας ιδέες πράσινης ανάπτυξης.