Τα στελέχη της KPMG τρέξανε για καλό σκοπό στο Lifeline Run

Date:

Share post:

Η KPMG στην Ελλάδα συμμετείχε στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, στον 1ο αγώνα δρόμου “Lifeline Run”, με σκοπό την ενίσχυση του Αττικού νοσοκομείου με νέες θερμοκοιτίδες και τη στήριξη των παιδιών της Ουκρανίας, το οποίο συνδιοργάνωσαν ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, η MARATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou και το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας. Oλα τα έσοδα του αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υφυπουργείου αθλητισμού τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στο ΟΑΚΑ, δόθηκαν για αυτούς τους σκοπούς. 

Τα στελέχη της KPMG τρέξανε για καλό σκοπό και η Ελίζα Δήμου από το ελεγκτικό τμήμα της εταιρείας βρέθηκε στο βάθρο του αγώνα, έχοντας τερματίσει 2η ανάμεσα στις γυναίκες που αγωνιστήκανε για τα 5χμλ. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συνεχάρη την εταιρεία για τη συμμετοχή της και την Ελίζα Δήμου για τη διάκρισή της. 

Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της KPMG για τη συμμετοχή τους και για την υποστήριξη στην κοινή μας προσπάθεια να πετύχουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον, κάνοντας πράξη τις αξίες της KPMG. Το έργο της Lifeline Hellas είναι αξιέπαινο και η συμμετοχή μας στον αγώνα αποτελεί συνέχεια της στήριξης του οργανισμού με τη δωρεά θερμοκοιτίδας που κάναμε τον Ιούλιο του 2022 στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αττικόν. Επίσης, να συγχαρώ την Ελίζα Δήμου και της εύχομαι να συνεχίζει να κρατάει ψηλά στο βάθρο την KPMG και να μας κάνει υπερήφανους.» 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Επανεκκίνηση του φράγματος Τσικαλαριού στη Νάξο

Η κατασκευή του φράγματος είχε ξεκινήσει πριν από μια δεκαετία αλλά έχουν διακοπεί οι εργασίες λόγω γεωλογικών και αρχαιολογικών προβλημάτων.

Δράση για την εξάλειψη του αποκλεισμού και του εκφοβισμού στο διαδίκτυο

Η εμπλοκή σε εκφοβισμό, είτε ως θύμα είτε ως θύτης, μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στην υγεία και την κοινωνική ευημερία ενός ατόμου. 

«Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία»

Tο πρόγραμμα διανύει την έβδομη χρονιά εφαρμογής του και θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου δια ζώσης, με επιμορφωτικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, με περιπάτους καθώς και με ξεναγήσεις μαθητικών ομάδων.

ΒASF: Η εταιρεία αγροτεχνολογίας Solmeyea νικήτρια του διαγωνισμού καινοτομίας 

Ο διαγωνισμός καινοτομίας Innovation Hub 2022 απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους ερευνητές επιβραβεύοντας ιδέες πράσινης ανάπτυξης.