Την Κλινική ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Date:

Share post:

Την Κλινική ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ/ The Athens Clinic, μία  από τις παλαιότερες της πρωτεύουσας επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) στο πλαίσιο της πολυετούς, μεταξύ τους συνεργασία.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική επαναπιστοποίηση, δεδομένης της συγκυρίας αλλά και του κομβικού ρόλου που διαδραματίζουν τα θεραπευτικά κέντρα εν μέσω πανδημίας.

Αναλυτικά, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε με επιτυχία τις εγκαταστάσεις του Λευκού Σταυρού και προχώρησε στην επαναπιστοποίησή του για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015. Παράλληλα, ολοκλήρωσε και την 1η επιθεώρηση επιτήρησης του Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με βάση το πρότυπο ISO 22000:2018.

Οι παραπάνω επιθεωρήσεις και επαναπιστοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας του Λευκού Σταυρού με την TÜV HELLAS (TÜV NORD) που ξεκίνησε ήδη από το 2013.

Με τον τρόπο αυτό, επιβεβαιώθηκε εκ νέου ότι ο Λευκός Σταυρός τηρεί με κάθε λεπτομέρεια το σύνολο των προβλεπομένων διαδικασιών, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους ασθενείς τους αλλά και μεριμνώντας για την ασφάλειά τους σε νευραλγικούς τομείς.

Σημειώνεται πως ο Λευκός Σταυρός/ The Athens Clinic ιδρύθηκε το 1953 και η μέχρι σήμερα ανάπτυξή του βασίζεται στην ορθότερη και πληρέστερη περίθαλψη των ασθενών από ένα υψηλού κύρους ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Παράλληλα επιδιώκει να προσφέρει στο σύνολο των ασθενών την αρτιότερη και ποιοτικότερη δυνατόν ιατρική μέριμνα αξιοποιώντας στο έπακρο τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του, τον τελευταίας γενιάς διαγνωστικό και χειρουργικό εξοπλισμό του αλλά και τα υψηλά standards υγειονομικής φροντίδας και αποκατάστασης που υιοθετεί. 

Η Μαρίνα Μπουσίου, Επικεφαλής επιθεωρήτρια του τομέα υγείας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε πως: «Η επιθεώρηση και πιστοποίηση εγκαταστάσεων υγείας αποτελεί για εμάς ύψιστη προτεραιότητα, ειδικά δε στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την πολυετή συνεργασία μας με τον Λευκό Σταυρό/ The Athens Clinic, όχι μόνο για τη σταθερή εμπιστοσύνη που μας δείχνει αλλά και για τα υποδειγματικά αποτελέσματα των επιθεωρήσεων που πιστοποιούν την φροντίδα που υποδεικνύει τόσο στις εσωτερικές διαδικασίες του όσο και για τους ασθενείς του». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».