Την ELVAL πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) 

Date:

Share post:

Την Elval, κορυφαίο βιομηχανικό παραγωγό στον κλάδο του αλουμινίου, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επιθεώρησε και πιστοποίησε με επιτυχία η TÜV HELLAS (TÜV NORD) . 

Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013 που αφορά στη Διαχείριση Ασφάλειας των Πληροφοριών ενώ το πεδίο εφαρμογής της πιστοποίησης αφορά στην Διεύθυνση Πληροφορικής της Elval καθώς και στις  υποδομές που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη γραμμή παραγωγής (“Τετραπλό Θερμό Έλαστρο τύπου Tandem ‘’Έλαση εν σειρά”) στις εγκαταστάσεις του Τομέα Έλασης Αλουμινίου στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Ο επιτυχημένος έλεγχος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και η αντίστοιχη πιστοποίηση επιβεβαιώνει πως η Elval, η οποία και αποτελεί τον τομέα έλασης αλουμινίου της ElvalHalcor αναγνωρίζει την κρισιμότητα των πληροφοριών και πληροφοριακών συστημάτων στην εκτέλεση των επιχειρησιακών λειτουργιών της. Και παράλληλα, στρατηγικά υποστηρίζει και προάγει ενέργειες που σκοπό έχουν την πλήρη εξασφάλιση της αδιάκοπης και ασφαλούς λειτουργίας του συνόλου των συστημάτων της.  

Μάλιστα, καθώς το ψηφιακό λειτουργικό περιβάλλον ολοένα και μεγαλώνει σε όγκο και σε κρισιμότητα παγκοσμίως, και με δεδομένο  τον κομβικό ρόλο του αλουμινίου στην εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά, η εν λόγω πιστοποίηση έχει βαρύνουσα σημασία. 

Ο Μιχάλης Αλεξίου, Product Manager ΙΤ & ΙS της TÜV Hellas (TÜV Nord) τόνισε ότι: «Η συνεργασία με μια κραταιά βιομηχανία η οποία διακρίνεται τόσο για την ιστορία της όσο και για την κορυφαία ποιότητα και τον ισχυρό εξαγωγικό της χαρακτήρα αποτελεί ταυτόχρονα πρόκληση αλλά και πηγή χαράς. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την πολυετή μας συνεργασία με την Elval αλλά και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο φορέα μας. Ταυτόχρονα, από την πλευρά μας, επιβεβαιώνουμε τη σημασία και την αξία που δίνει η Elval  στην τήρηση όλων των προβλεπόμενων διαδικασιών και κάθε επίπεδο της λειτουργίας της». 

Ο Βάιος Ορφανιώτης, Διευθυντής του Τομέα Υποδομών & Ασφάλειας Πληροφορικής της Elval δήλωσε ότι: «Η πληροφορία διαδραματίζει πρωταρχικό ρόλο στην επίτευξη των επιχειρησιακών στόχων της Elval. Η πιστοποίηση με το διεθνές πρότυπο ISO 27001:2013 από τον διεθνούς κύρους, ανεξάρτητο φορέα TÜV Hellas (TÜV Nord) επιβεβαιώνει την δέσμευση της Elval για αξιόπιστα πληροφοριακά συστήματα και διασφαλίζει την επιχειρησιακή της συνέχεια». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».