Connect with us

Ανά Κλάδο

Τιμητική βράβευση της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε

DSCF95711.jpg

Τιμητική ευχαριστήρια περγαμηνή απένειμε στη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε, ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Γιώργος Καλτσίδης, για τη στήριξη που προσφέρει η εταιρεία στο Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ», το οποίο ιδρύθηκε και λειτουργεί υπό την αιγίδα του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ» Θεσσαλονίκης.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους λειτουργίας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στις 12 Ιανουαρίου 2015, στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ», για την παρουσίαση των πεπραγμένων και την τιμητική βράβευση των χορηγών-δωρητών του Δικτύου.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης, η ηγέτιδα ελληνική φαρμακοβιομηχανία βραβεύθηκε για την ευαίσθητη και ουσιαστική συμμετοχή της στην οικονομική στήριξη του Δικτύου. Η ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε συνεισέφερε με την αγορά μεγάλου αριθμού προσκλήσεων, που αντιστοιχούσε στο ποσό των 5.000€,  στην εκδήλωση που είχε οργανώσει το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» στο ξενοδοχείο ΜΕΤ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, υπό την αιγίδα της 4ης ΥΠΕ, παρουσία πλήθους κόσμου, εταιρειών, εθελοντών, καθώς και σύσσωμου του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Στην εκδήλωση της 12ης Ιανουαρίου βραβεύθηκαν όλοι όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθεια του «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ». Η Διοικήτρια του «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟΥ» κ. Ευαγγελία Κουρτέλη-Ξουρή, η οποία είχε και την πρωτοβουλία ίδρυσης του Δικτύου, στην ομιλία της αναφέρθηκε στο σκοπό του, που είναι η παροχή ιατροφαρμακευτικής βοήθειας (νοσηλεία, χειρουργικές επεμβάσεις κλπ.) και γενικά η προσπάθεια ανακούφισης των ανασφάλιστων καρκινοπαθών. «Αυτό που περνούν οι ανασφάλιστοι καρκινοπαθείς δεν είναι μια απλή γρίπη. Είναι ζωή και θάνατος. Γι’ αυτό οφείλουμε ως κράτος και ως κοινωνία να τους παρέχουμε ό,τι μπορούμε ώστε να έχουν πρόσβαση σε ένα δωρεάν σύστημα υγείας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η κ. Κουρτέλη-Ξουρή.

Scan-212x300

Την ευχαριστήρια περγαμηνή προς τη Διοίκηση της ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε παρέλαβε από το Διοικητή της 4ης ΥΠΕ η Προϊσταμένη Εμπορικού Τμήματος Βορείου Ελλάδος της εταιρείας κ. Μυρτώ Νικολάου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΒΙΑΝΕΞ ήταν η πρώτη εταιρεία που βραβεύθηκε, συγκεντρώνοντας πολύ τιμητικά σχόλια, μετά τον μεγαλύτερο ιδιώτη δωρητή, τον επιχειρηματία κ. Παρασκευά Μπακλατζίδη, ο οποίος δώρισε στο «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» έναν ψηφιακό μαστογράφο τελευταίας τεχνολογίας, με δυνατότητα πολύ έγκαιρης πρόληψης του καρκίνου του μαστού, προς αντικατάσταση του παλαιάς τεχνολογίας μαστογράφου που διέθετε το Νοσοκομείο.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο κ. Γιώργος Ορφανός, ο κ. Κώστας Γκιουλέκας, ο πρώην Διοικητής της 4ης ΥΠΕ κατά τη θητεία του οποίου ιδρύθηκε το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» κ. Θρασύβουλος Βεντούρης, θεράποντες ιατροί, καθώς και μέλη συνδέσμων καρκινοπαθών της Βόρειας Ελλάδας.

Περισσότερα
Διαφημίσεις
Σχολιάστε

Σχολιάστε το άρθρο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

4# Ποιοτική Εκπαίδευση

ΝΝ: 9 Έλληνες στο πρόγραμμα υποτροφιών

Η NN Hellas και ο Όμιλος NN υλοποίησαν, για 5η συνεχή χρονιά, το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters, παραμένοντας σταθεροί στις αξίες της εταιρείας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» και στην επένδυσή τους για την εκπαίδευση της νέας γενιάς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, εννέα  Έλληνες φοιτητές κέρδισαν υποτροφίες ύψους 5.000 έως 10.000 ευρώ  για να ξεκινήσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους τον Σεπτέμβριο σε επιλεγμένα Πανεπιστήμια της Ολλανδίας. Επιπλέον, καθ’ όλη τη διάρκεια του ΝΝ Future Matters, κάθε ένας από τους σπουδαστές καθοδηγείται και υποστηρίζεται από ένα στέλεχος του NN Group.

Η διοικητική ομάδα της ΝΝ Ηellas υποδέχθηκε τους υποτρόφους στα Κεντρικά Γραφεία της εταιρίας, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και συνομιλήσουν με την κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο.

Η κ. Πολιτοπούλου δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη, που μέσω του προγράμματος NN Future Matters, προσφέρουμε για μία ακόμη χρονιά, τη δυνατότητα σε Έλληνες φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε Ανώτατα Ιδρύματα του εξωτερικού. Η επιχειρηματικότητα των νέων αποτελεί για εμάς προτεραιότητα και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να τους υποστηρίζουμε παρέχοντας τους τα κατάλληλα εφόδια για τη μετέπειτα επαγγελματική τους σταδιοδρομία».

Υπότροφοι του προγράμματος NN Future Matters μαζί με την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της NN Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου, την Λώρα Αναστασοπούλου, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού και την Ματίνα Παπαϊωάννου, Διευθύντρια Marketing

Περισσότερα

8# Αξιοπρεπής Εργασία & Οικονομική Ανάπτυξη

Η Bayer Hellas στηρίζει την AIESEC Ελλάδος

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας του Ομίλου Bayer, η Bayer Ελλάς υποστηρίζει για 4η συνεχόμενη χρονιά τον οργανισμό AIESEC Ελλάδος προσφέροντας τη δυνατότητα σε 10 νέους από όλο τον κόσμο να εργαστούν εθελοντικά σε MKO και ιδρύματα με σημαντικό έργο στην ελληνική κοινωνία.

Ειδικότερα, 10 εθελοντές από την Ολλανδία, την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ινδία το χρονικό διάστημα από 18/06 έως και 30/07 προσφέρουν εθελοντική εργασία στις οργανώσεις Σχεδία και στο Σύλλογο ANKAA αναλαμβάνοντας να υποστηρίξουν τη λειτουργία τους και τις δράσεις κοινωνικής προσφοράς τους. Οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα γραφεία της Bayer Ελλάς, όπου συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στη χώρα μας και τις ανάγκες των οργανώσεων στις οποίες θα βοηθήσουν.

Με αφορμή τη συνεργασία της εταιρείας με την AIESEC Ελλάδος, η Σόνια Μουσαβερέ, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Bayer Ελλάς δήλωσε σχετικά: «H συνεργασία μας με την AIESEC συνδυάζει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία της εταιρικής μας κοινωνικής υπευθυνότητας, τον εθελοντισμό και την υποστήριξη ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ενώ παράλληλα αναπτύσσει ηγετικά χαρακτηριστικά στους νέους ανθρώπους προσφέροντας παράλληλα σημαντική βοήθεια στο έργο οργανώσεων που έχουν αποδεδειγμένα σημαντική συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία».

Σε μια εποχή γεμάτη προκλήσεις η Bayer Ελλάς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, δεν σταματά να αφουγκράζεται τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και με οδηγό τις αξίες της εταιρείας εργάζεται με πάθος σε παγκόσμιο επίπεδο ώστε μέσα από τα προϊόντα αλλά και τις δράσεις της να συμβάλει έμπρακτα στην διαρκή βελτίωση της ζωής των ανθρώπων αναδεικνύοντας διαρκώς την αποστολής της εταιρείας «Επιστήμη Για Μία Καλύτερη Ζωή».

Περισσότερα

Λιανεμπόριο

Fourlis: Δανειστική Βιβλιοθήκη για τους εργαζόμενους

Στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, ο όμιλος Fourlis εγκαινίασε φέτος μια νέα δράση για τους εργαζομένους του, τη δανειστική βιβλιοθήκη.

Δανειστικές βιβλιοθήκες λειτουργούν στα κεντρικά γραφεία του ομίλου στο Μαρούσι, στις εγκαταστάσεις της Trade Logistics στο Σχηματάρι καθώς και σε πέντε καταστήματα ΙΚΕΑ στην Ελλάδα (Αεροδρόμιο, Αιγάλεω, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Λάρισα). Πρόκειται για μία δράση η οποία αναπτύχθηκε με στόχο να φέρει τους εργαζόμενους κοντά στο βιβλίο και να προωθήσει τη φιλαναγνωσία.

Για το σκοπό αυτό οι βιβλιοθήκες διαθέτουν μία σειρά τίτλων από διαφορετικές κατηγορίες, φιλοδοξώντας να καλυφθούν οι πολλές και διαφορετικές προτιμήσεις των εργαζομένων. rity52 \lsdloc

Περισσότερα

Ετικέτες

Εγγραφή στο Newsletter

ΔΗΜΟΦΙΛΗ