Το «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ συγκέντρωσε χρήματα για τους πληγέντες της Ουκρανίας

Date:

Share post:

Με ένα ξεχωριστό «Μουσικό Κουτί» τη Δευτέρα 4 Απριλίου, η ΕΡΤ, με τη συμμετοχή 40 καλλιτεχνών που τραγούδησαν, πραγματοποίησε τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης, «Ένα τραγούδι για την Ουκρανία», με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τους άμαχους και τους πρόσφυγες της Ουκρανίας. Τα χρήματα που θα συγκεντρώθηκαν είχαν σκοπό την προσφορά μέσω του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την ενίσχυση των πληγέντων. 

Στο «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει σπουδαίες ερμηνείες από τη Δήμητρα Γαλάνη, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Νταλάρα, την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τον Διονύση Σαββόπουλο, τη Μαρία Φαραντούρη και τον Eric Burdon, οι οποίοι συμμετείχαν σ’ αυτή την ιδιαίτερη βραδιά. Η εκπομπή αναμεταδόθηκε και από το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7. Βασικός στόχος της προσπάθειας ήταν η ενίσχυση των δράσεων του Ερυθρού Σταυρού.

Η οικονομική βοήθεια για την Ουκρανία είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται από νωρίς το πρωί της ημέρας της εκδήλωσης στις 5.30 μέσω των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών της ΕΡΤ. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...
Skip to content