Το Beegin έφερε τις μέλισσες κοντά στους μικρούς μας φίλους

Date:

Share post:

Το Beegin της Endless EC διοργάνωσε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε νηπιαγωγεία της Αθήνας και της Εύβοιας!

Η Endless EC, μέσα από την δράση «Beegin – Κάνουμε την αρχή», υποστηρίζει την διαρκή προστασία του περιβάλλοντος και της μέλισσας. Κλείνοντας ακριβώς ένα χρόνο, το Beegin άνοιξε τα φτερά του και το τελευταίο τρίμηνο «πέταξε» στα νηπιαγωγεία της Αττικής, μεταφέροντας τις πολύτιμες γνώσεις για την αξία της μέλισσας στα μικρά παιδάκια, αλλά και στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς. Μέσα από ένα εκπαιδευτικό και συνάμα διασκεδαστικό πρόγραμμα, το οποίο ολοκληρώθηκε στις αρχές του Δεκεμβρίου, το Beegin αφύπνισε και ευαισθητοποίησε μικρούς και μεγάλους.

Δίδαξε στα παιδάκια τη σημαντικότητα της μέλισσας στο οικοσύστημα και παρότρυνε μικρούς και μεγάλους να υποστηρίξουν την πρωτοβουλία του Beegin με κάθε αγορά του limited edition ρολού κουζίνας Bee Love, συνδράμοντας στη συγκέντρωση του χρηματικού ποσού των 5.500€, που απονεμήθηκε στους τοπικούς παραγωγούς της Βόρειας Εύβοιας από την ομάδα της Endless στις αρχές του Δεκεμβρίου.

Με βάση το παιδικό παραμύθι «Η Ανθία και οι μέλισσες του δάσους» που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του Beegin, το πρόγραμμα απευθυνόταν σε παιδιά έως 7 ετών και περιλάμβανε: Θεατροποίηση του παραμυθιού, δημιουργικό – μουσικοκινητικό παιχνίδι «Γίνομαι κι εγώ μέλισσα», εκπαιδευτικό παιχνίδι και χειροτεχνίες, όπου τα ρολά χαρτιού της Endless EC μεταμορφώνονταν σε μελισσούλες! Συνολικά συμμετείχαν 10 σχολεία και περίπου 540 μαθητές. To θεατρικό παιχνίδι ανέλαβε ο ηθοποιός κος Δημήτρης Μάριζας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια συνάδει με την φιλοσοφία της ENDLESS EC, η οποία παραμένει πιστή στο όραμά της για την προστασία του περιβάλλοντος και την υποστήριξη της κοινωνίας. Οι παραγωγικές διαδικασίες και τα προϊόντα της γίνονται συνεχώς «πιο πράσινα», για την προστασία και διατήρηση του περιβάλλοντος, ενώ η δέσμευση της εταιρείας απέναντι στην κοινωνία είναι σταθερή και διαρκής.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content