Το e-shop.gr προχωράει στη δωρεά 300 βιβλίων σε βιβλιοθήκες τοπικών περιοχών

Date:

Share post:

Το e-shop.gr συνεχίζει με τις ενέργειές του Δράσεις Ευθύνης, εστιάζοντας στην σημασία του βιβλίου στην μόρφωση και στην διάδοση ιδεών αλλά και κατ’ επέκταση στην συμβολή των βιβλιοθηκών στην μετάδοση της γνώσης και στην διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Για τον σκοπό αυτό, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Όμιλο ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗ και τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, ΨΥΧΟΓΙΟΣ, και SUSAETA προσφέρει δωρεάν τουλάχιστον 300 βιβλία σε Δημοτικές Βιβλιοθήκες τοπικών κοινωνιών!

Το ταξίδι ξεκινάει από την Κρήτη για τον Περιφερειακό Διευθυντή της εταιρείας e-shop.gr, κ. Αθανασόπουλο, ο οποίος θα επισκεφτεί την Βικελαία Δημοτική προκειμένου να παραδώσει 100 βιβλία. Επόμενη στάση του ταξιδιού αποτελεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής για την παράδοση ακόμα 100 βιβλίων και το ταξίδι του ολοκληρώνεται με την επίσκεψη του στην Δημόσια Κεντρική Ιστορική Βιβλιοθήκη της Σάμου και την παράδοση των τελευταίων 100 βιβλίων! 

Οι τρεις βιβλιοθήκες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας, στεγάζονται σε ιδιαίτερα κτήρια και παρουσιάζουν σπουδαίο έργο καθώς προσφέρουν στους κατοίκους των τοπικών περιοχών, πρόσβαση στην γνώση με ποικίλους τρόπους.

Η συγκεκριμένη χορηγία αποτελεί σταθμό για τις Δράσεις Ευθύνης του e-shop.gr καθώς η εταιρεία αισθάνεται την ανάγκη να τονίσει την χρησιμότητα των βιβλίων στην διατήρηση του πολιτισμού μας δεδομένου ότι αποτελούν πηγή πνευματικού πλούτου και μόρφωσης ενώ την ίδια στιγμή είναι σημαντικό εργαλείο για να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας!

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content