Τeleperformance: Γιόρτασε τη διαφορετικότητα στο Athens Pride

Date:

Share post:

Η Τeleperformance Greece αγκάλιασε και φέτος την πρωτοβουλία Αthens Pride 2022 και τα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας, ως χορηγός προσβασιμότητας, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της για μία συμπεριληπτική και δίκαιη κοινωνία.   

Με το μήνυμα “ΒΕΥΟΝD LABELS”, η εταιρεία απορρίπτει όλες τις «ταμπέλες» στηρίζοντας έμπρακτα τη διαφορετικότητα και προσφέροντας διαρκώς ίσες ευκαιρίες σε όλους ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα, τη φυλή ή το φύλο τους. Σήμερα, απασχολεί περισσότερους από 11.500 εργαζομένους 109 εθνικοτήτων, οι οποίοι μιλούν πάνω από 42 διαφορετικές γλώσσες και διαλέκτους, έχοντας δημιουργήσει ένα πολυπολιτισμικό, συμπεριληπτικό και δίκαιο εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς. 

H Teleperformance Greece εφαρμόζει έμπρακτα τις αρχές της ισότητας και του σεβασμού απέναντι σε όλους, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών και πολιτικών που εφαρμόζει για τη διαφορετικότητα, την κοινωνική ενσωμάτωση και την ελεύθερη έκφραση. 

«Σε μια εποχή που συνεχώς μεταβάλλεται, οι εταιρείες οφείλουν να προάγουν την εξέλιξη, να πρωτοστατούν σε αυτή και να συμπορεύονται με την κοινωνία για ένα καλύτερο και πιο ελπιδοφόρο αύριο, ίσων ευκαιριών για όλους», δήλωσε ο Chief Human Resource Officer της Teleperformance Greece, Τριαντάφυλλος Αλεξόπουλος.

Μάλιστα, το 2019 η εταιρεία υπέγραψε τη Χάρτα της Διαφορετικότητας, επικυρώνοντας με κάθε επισημότητα την προοδευτική της φιλοσοφία και το σεβασμό της στη μοναδικότητα του κάθε ατόμου, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες χωρίς διακρίσεις, στερεότυπα και προκαταλήψεις.

Η Τeleperformance Greece είχε ενεργή συμμετοχή στην Παρέλαση Athens Pride καθώς και δικό της περίπτερο, όπου μοίρασε στον κόσμο ενημερωτικό υλικό και αναμνηστικά με το μήνυμα “BEYOND LABELS” γραμμένο και στη νοηματική γλώσσα.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

ESG: Πώς θα ξεπεραστούν τα εμπόδια για να οικοδομηθεί εμπιστοσύνη

H οικοδόμηση εμπιστοσύνης είναι ευθύνη όλων των μερών που διαμορφώνουν το οικοσύστημα βιώσιμης ανάπτυξης, προκειμένου τα ενδιαφερόμενα μέρη να αντιμετωπίσουν το ESG σε ισότιμη βάση με το πιο καταξιωμένο οικοσύστημα χρηματοοικονομικών αναφορών.

Κοινωνικό Κομμωτήριο – 85 εθελοντές κομμωτές στη δομή του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

Τον πρώτο χρόνο κλείστηκαν 900 ραντεβού και εξυπηρετήθηκαν 740 πολίτες από 85 επαγγελματίες κομμωτές που προσέφεραν αφιλοκερδώς υπηρεσίες περιποίησης.

Η Polyplast Ltd επενδύει στη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος

H εταιρεία εγκαθιστά φωτοβολταϊκά net metering, μία καινοτόμα τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών με σκοπό τη μείωση του ενεργειακού της αποτυπώματος.

Special Olympics Hellas στην Κρήτη για τους αγώνες Καγιάκ

Συνεργάστηκαν ο Δήμος Αποκορώνου, ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων, η Ελληνική Ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.