Τeleperformance Greece: Ενέργειες αλληλεγγύης με επίκεντρο τον Πειραιά

Date:

Share post:

H Teleperformance Greece παραμένει διαχρονικά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας με υπευθυνότητα και έμπρακτη συνεισφορά μέσα από προγράμματα και δράσεις στήριξης που εστιάζουν στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Φέτος, η Teleperformance Greece στήριξε τις χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Πειραιά, ενισχύοντας το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας που στέλνει στους πολίτες και στα παιδιά, δημιουργώντας μία μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, προσβάσιμη σε όλους.

Συγκεκριμένα, η Teleperformance Greece ενισχύει το «Χωριό των Ξωτικών» στην πλατεία Αλεξάνδρας, προσφέροντας στην τοπική κοινότητα το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που βρίσκεται στο χώρο, χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στους δημότες και επισκέπτες. 

Επιπλέον, η εταιρεία θέλοντας να προσφέρει χαρά και ζεστασιά στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές τις άγιες μέρες, συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, προσφέροντας δωροεπιταγές για παιχνίδια, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και είδη προσωπικής φροντίδας, καθώς επίσης και τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα τα οποία μοιράστηκαν στις οικογένειες. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Alpha Bank: Πρωτοβουλίες για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Συνάντηση του CEO και της CHRO του Ομίλου στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση “Women Do Business” με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Upfield Hellas: Συμμαχία για τη μείωση σπατάλης τροφίμων

Με την ένταξή της στη Συμμαχία, η Upfield Hellas στοχεύει να συμβάλλει στην εξάλειψη της σπατάλης τροφίμων, ενός φαινομένου που είναι αρκετά έντονο στη χώρα μας.

ΕlvalHalcor: Συνεργασία με Regeneration και επένδυση στους νέους

Oλοκληρώθηκε η περίοδος συμμετοχής στο «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies».

Pharmathen: Συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας

Πρόσφερε απευθείας στην Πρεσβεία της Ουκρανίας υγειονομικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα.