Τeleperformance Greece: Ενέργειες αλληλεγγύης με επίκεντρο τον Πειραιά

Date:

Share post:

H Teleperformance Greece παραμένει διαχρονικά στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας με υπευθυνότητα και έμπρακτη συνεισφορά μέσα από προγράμματα και δράσεις στήριξης που εστιάζουν στον άνθρωπο και το περιβάλλον. 

Φέτος, η Teleperformance Greece στήριξε τις χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Πειραιά, ενισχύοντας το μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας που στέλνει στους πολίτες και στα παιδιά, δημιουργώντας μία μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, προσβάσιμη σε όλους.

Συγκεκριμένα, η Teleperformance Greece ενισχύει το «Χωριό των Ξωτικών» στην πλατεία Αλεξάνδρας, προσφέροντας στην τοπική κοινότητα το χριστουγεννιάτικο τρενάκι που βρίσκεται στο χώρο, χαρίζοντας μια αξέχαστη εμπειρία στους δημότες και επισκέπτες. 

Επιπλέον, η εταιρεία θέλοντας να προσφέρει χαρά και ζεστασιά στα παιδιά που το έχουν περισσότερο ανάγκη αυτές τις άγιες μέρες, συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας, προσφέροντας δωροεπιταγές για παιχνίδια, ηλεκτρονικό εξοπλισμό και είδη προσωπικής φροντίδας, καθώς επίσης και τα χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα τα οποία μοιράστηκαν στις οικογένειες. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...

Ναυτιλία: Στοίχημα το 5% των καυσίμων να είναι μηδενικών ρύπων το 2030

H βιομηχανία και οι κυβερνήσεις καλούνται να καταβάλουν συντονισμένες, άμεσες προσπάθειες, όπως μέσω πράσινων διαδρόμων και εθνικής πολιτικής.
Skip to content