ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ: Έλαβε πιστοποίηση ως Great Place To Work 

Date:

Share post:

Η γνωστή γαλακτοβιομηχανία από τη Βόρεια Ελλάδα ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ πιστοποιήθηκε ως ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον μέσω του 𝗚𝗿𝗲𝗮𝘁 𝗣𝗹𝗮𝗰𝗲 𝘁𝗼 𝗪𝗼𝗿𝗸, που προβάλει τις εταιρείες που ξεχωρίζουν για τις συνθήκες εργασίας και τις πρακτικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού. Η πιστοποίηση αυτή αναδεικνύει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της εταιρείας, καθώς και την προσπάθεια για τη διατήρηση ενός αξιοκρατικού εργασιακού περιβάλλοντος, με ίσες ευκαιρίες για όλους στην ανάπτυξη, την επαγγελματική ανέλιξη και τη δια βίου εκπαίδευση.

Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της, διότι το αποτέλεσμά της καθορίστηκε από τις ανώνυμες και εμπιστευτικές αξιολογήσεις των εργαζομένων της επιχείρησης. Η σχεδόν καθολική συμμετοχή τους, επιβεβαιώνει πως υπάρχει ένα ισχυρό κοινό εταιρικό όραμα, που βασίζεται σε αρχές όπως η αλληλεγγύη, η συνεργασία, η αξιοπιστία, ο σεβασμός και η δικαιοσύνη.

Η ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ είναι η μοναδική Βιομηχανία Γαλακτοκομικών που πιστοποιείται ως Great Place To Work για το 2023. Σε σχετική ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θανάσης Κουκάκης, αναφέρει: «Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας από καρδιάς, που ανέδειξαν τη ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ ως ένα εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, διότι η επίτευξη του Great Place To Work αποτελεί για εμάς επιβεβαίωση της αφοσίωσης των συνεργατών μας και μας εμπνέει ακόμη περισσότερο, για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε διαδικασίες, παροχές και εργασιακές συνθήκες. Η επόμενη μέρα της πιστοποίησης, δε μας εφησυχάζει, δεδομένης της φιλοσοφίας μας να διατηρούμε πάντα τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο, προκειμένου να αισθάνονται περήφανα μέλη της ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ».

Related articles

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.

Costa Navarino: Μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 80% το 2022

Η μείωση οφείλεται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές μέσω πιστοποιητικών προέλευσης, τη μείωση χρήσης LPG καθώς και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας / ανά διανυκτέρευση. 
Skip to content