Φιλανθρωπικός αγώνας OPEN DOOR RUN στις 25/9

Date:

Share post:

Μετά από δύο συνεχή χρόνια αναβολών λόγω της πανδημίας, η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή διοργανώνει ξανά τον φιλανθρωπικό αγώνα OPEN DOOR RUN, σε συνεργασία με το Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Όλα τα έσοδα του OPEN DOOR RUN θα διατεθούν για την ενίσχυση του Κέντρου Ημέρας Ενηλίκων, που λειτουργεί στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης & Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» στην Αργυρούπολη. Το Κέντρο Ημέρας Ενηλίκων προσφέρει δημιουργική απασχόληση σε ενήλικες με βαριάς μορφής εγκεφαλική παράλυση, που αλλιώς θα βρισκόντουσαν απομονωμένοι στα σπίτια τους.

Το OPEN DOOR RUN θα ξεκινήσει στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ στις 9.00 π.μ. και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 10χλμ. και 5 χλμ. για τους ενήλικες και 800 μ. για τα παιδιά. Για τη διαδρομή των 800μ., η συμμετοχή παιδιών και ΑΜΕΑ είναι δωρεάν. 

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Για πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επισκεφθείτε το ακόλουθο link:https://www.myrace.gr/event/4540/registrations.html

Το πακέτο συμμετοχής μπορείτε να το παραλάβετε: το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 , ώρες 12:00-16:00, από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Αργυρούπολης (Τριπόλεως 6 & Λ. Κύπρου) και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022, πριν την εκκίνηση του αγώνα, ώρες 07:30-08:30, στην ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ (Μ. Γερουλάνου 117, Αργυρούπολη).

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content