Χριστουγεννιάτικες δράσεις ISOMAT από καρδιάς

Date:

Share post:

Η ISOMAT ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρία πραγματοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς. Στόχος μας είναι όσο αναπτυσσόμαστε ως εταιρία να αυξάνεται με θετικό πρόσημο το κοινωνικό μας αποτύπωμα και να μικραίνει το περιβαλλοντικό μας. Πλησιάζοντας προς τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά υλοποιούμε, όπως κάθε χρόνο, πολλές όμορφες ενέργειες από καρδιάς:

Ως σταθερός υποστηρικτής του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» και συνοδοιπόρος του στον καθημερινό και δύσκολο αγώνα του να υποστηρίξει ολιστικά κάθε παιδί σε ανάγκη, η εταιρία μας προσέφερε πλήθος δομικών υλικών για την ανακατασκευή του Νέου Κέντρου Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Οργανισμού στο Κορωπί. Το νέο καινοτόμο αυτό κέντρο είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να φιλοξενεί δράσεις για την ενίσχυση και ανάπτυξη, τόσο δεξιοτήτων ζωής, όσο και πρακτικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων σε παιδιά, νέους και ενήλικες. Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: συντονιστικό κέντρο όλων των οχημάτων του Οργανισμού, κέντρο αποθήκευσης και διανομής τροφίμων και ειδών υποστήριξης παιδιών και οικογενειών με προβλήματα διαβίωσης, κέντρο διαχείρισης και φροντίδας μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους ψυχαγωγίας για παιδιά, πολυχώρο δράσεων και εκδηλώσεων.

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου 2021, και πάλι σε συνεργασία με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», τα παιδιά των εργαζομένων μας κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικα στολίδια, με σκοπό αυτά να μοιραστούν και να δώσουν χαρά σε παιδάκια που τις ημέρες των εορτών θα νοσηλεύονται σε παιδιατρικές και παιδοογκολογικές κλινικές. Τα στολίδια παραδόθηκαν από την κα Τζιρίτη, Marketing Director της ISOMAT, στην κα. Αρετή Γρηγοράκη, κοινωνική λειτουργό του οργανισμού του «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ISOMAT υποστηρίζει ενεργά με κάθε ευκαιρία τον αγώνα των ατόμων με αναπηρία για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Έτσι, ενισχύσαμε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ με την αγορά 400 λαχνών από τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη λαχειοφόρο αγορά του Οργανισμού, για όλους τους εργαζομένους μας στην Ελλάδα, με σκοπό παράλληλα να τους ευαισθητοποιήσουμε σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Τέλος, στηρίζουμε με κάθε αφορμή τις τοπικές κοινωνίες γύρω από τις εγκαταστάσεις μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για τα Χριστούγεννα, συγκεντρώσαμε μαζί με τους εργαζομένους μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για ευπαθείς οικογένειες, τις οποίες στηρίζουν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Τανάγρας και Χαλκηδόνας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Alpha Bank: Πρωτοβουλίες για τη γυναικεία ενδυνάμωση

Συνάντηση του CEO και της CHRO του Ομίλου στο Ηράκλειο της Κρήτης με τη αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση “Women Do Business” με θέμα τη γυναικεία ενδυνάμωση.

Upfield Hellas: Συμμαχία για τη μείωση σπατάλης τροφίμων

Με την ένταξή της στη Συμμαχία, η Upfield Hellas στοχεύει να συμβάλλει στην εξάλειψη της σπατάλης τροφίμων, ενός φαινομένου που είναι αρκετά έντονο στη χώρα μας.

ΕlvalHalcor: Συνεργασία με Regeneration και επένδυση στους νέους

Oλοκληρώθηκε η περίοδος συμμετοχής στο «ReGeneration Academy on Industry 4. Engineers powered by Viohalco Companies».

Pharmathen: Συνεργασία με την Πρεσβεία της Ουκρανίας

Πρόσφερε απευθείας στην Πρεσβεία της Ουκρανίας υγειονομικό υλικό, είδη ατομικής υγιεινής, καθώς και τρόφιμα.