Όμιλος ΆΒΑΞ: Δωρεάν κατασκευή έργων αναβάθμισης σε χώρο του ΣΕΦ

Date:

Share post:

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης αλλά και της ευρύτερης ESG στρατηγικής του, ο Όμιλος ΑΒΑΞ ανέλαβε την χρηματοδότηση και κατασκευή έργων αναβάθμισης στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. 

Πιο αναλυτικά, τα έργα περιλαμβάνουν την κατασκευή αγωγού απορροής όμβριων υδάτων και την μετακίνηση και επανεγκατάσταση των υφιστάμενων ιστών οδοφωτισμού από την πλευρά της Μαρίνας Αθηνών προς την πλευρά του ΣΕΦ, καθώς και την αναδιάταξη των καλωδιώσεων τροφοδοσίας αυτών. 

Με την τοποθέτηση του αγωγού θα δοθεί οριστική λύση στο φαινόμενο της συγκέντρωσης όμβριων υδάτων μετά από περιόδους έντονης βροχόπτωσης, πρόβλημα το οποίο δυσχεραίνει την πρόσβαση στον χώρο και δημιουργεί εστίες μόλυνσης. 

Αντίστοιχα, η μετακίνηση των ιστών οδοφωτισμού εντός της έκτασης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας θα διευκολύνει τη συντήρησή τους και θα αναβαθμίσει αισθητικά τον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. 

H Ρόη Κωνσταντάρου, Διευθύντρια Ποιότητας, Ασφάλειας, Υγείας, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ομίλου ΑΒΑΞ δήλωσε σχετικά «Ο Όμιλος ΑΒΑΞ γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως το περιβάλλον και η κοινωνία, αποτελούν δυο βασικούς πυλώνες για το μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης. Η τελευταία πρωτοβουλία στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έρχεται να υπενθυμίσει τη δέσμευση του Ομίλου να ανταποδίδει συστηματικά στην κοινωνία και στον περιβάλλον μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται».

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content