Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: 110 χρόνια μαζί, σε κάθε σου άθλο

Date:

Share post:

Καθημερινά όλοι μας πετυχαίνουμε “κατορθώματα” που μας γεμίζουν περηφάνια… είτε μικρότερα, προσωπικά, που για μας όμως είναι ανεκτίμητα, είτε μεγαλύτερα, συλλογικά, που μας ενώνουν όλους μαζί και γράφουν ιστορία.

Σε κάθε μας “άθλο” χρειαζόμαστε τόλμη, θάρρος και υπομονή, για να ξεπερνάμε τις δυσκολίες και να μην περιοριζόμαστε στα καθιερωμένα. Χρειάζεται όμως να έχουμε και έναν σπουδαίο, αξιόπιστο σύμμαχο στο πλευρό μας. Κάποιον που εμπνέεται και στηρίζει τους καθημερινούς μας «άθλους».

Κάποιον που μας βοηθά να Χτίζουμε Μαζί ένα διαφορετικό, καλύτερο μέλλον.

110 χρόνια, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ είναι δίπλα μας, σε κάθε μας άθλο. Δείτε το σχετικό video:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Αναγκαία η αύξηση του αποτυπώματος ESG για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Tο 80% των ελληνικών επιχειρήσεων δαπανά έως 200 χιλ. ευρώ για δράσεις ESG σε ετήσια βάση, ενώ μόλις το 6% δαπανά πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

Alpha Bank: «Όλοι μαζί στην Όπερα» για ισότιμη πρόσβαση στον Πολιτισμό

Παραστάσεις σε συνθήκες καθολικής προσβασιμότητας και εκπαιδευτικές δράσεις για την ισότιμη πρόσβαση στον Πολιτισμό, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Ελληνικός Χρυσός: Σε δημόσια διαβούλευση Μελέτη Περιβ/κών και Κοιν/κών Επιπτώσεων

Ανοιχτή και δημόσια παρουσίαση της μελέτης, που αποτυπώνει με διαφάνεια και αυξημένο αίσθημα λογοδοσίας, τη συνολική επίδραση της επένδυσης στα Μεταλλεία Κασσάνδρας.

Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος: Διακρίθηκε ως «ΜΚΟ της Χρονιάς»

Τα τελευταία δώδεκα χρόνια το Σωματείο έχει ανακαινίσει και εξοπλίσει 111 Παιδιατρικά Τμήματα σε 91 Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας στην Ελλάδα.