Όμιλος ΟΤΕ: Προχωράει ταχύτατα η αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο σταθερής από τη φωτιά στην Πεντέλη

Date:

Share post:

Εντατικά εργάζονται 35 συνεργεία του Ομίλου ΟΤΕ, για την όσο το δυνατόν συντομότερη αποκατάσταση των ζημιών που προξένησε η πυρκαγιά της Πεντέλης στο δίκτυο σταθερής του Ομίλου, που επηρέασε περίπου 2.500 συνδρομητές.

Οι ζημιές είναι εκτεταμένες καθώς έχουν καταστραφεί από την πυρκαγιά περισσότεροι από 550 στύλοι τηλεφωνίας και 18 χιλιόμετρα καλωδίων. Ήδη ένα σημαντικό ποσοστό των στύλων έχει αλλαχθεί.

Η πλειονότητα των προβλημάτων στις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας στην περιοχή οφείλεται στη διακοπή ηλεκτροδότησης και αναμένεται να αποκατασταθούν με την επαναλειτουργία της.

Η πλήρης αποκατάσταση των ζημιών στις υποδομές δικτύου, παρά την έκτασή τους, αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα της εβδομάδας, δηλαδή εντός 7 ημερών από τη στιγμή που έγινε δυνατόν να προσεγγίσουν τα συνεργεία τις πληγείσες περιοχές.

Το δίκτυο κινητής είναι σε πλήρη λειτουργία.

Διευκόλυνση της επικοινωνίας των συνδρομητών COSMOTE

Η COSMOTE από την πρώτη στιγμή στηρίζει τους συνδρομητές της στην Πεντέλη και για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους έχει προχωρήσει στις παρακάτω ενέργειες:

Προσέφερε δωρεάν 1.500 λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα και δωρεάν 15GB για χρήση Internet από το κινητό, σε όλους τους συνδρομητές της (συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, καρτοκινητής) για 15 ημέρες. Οι δικαιούχοι συνδρομητές έχουν ήδη ενημερωθεί μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).
Έχει αναστείλει μέχρι και τις 20/08/2022 κάθε διαδικασία για -οριστική ή προσωρινή- φραγή για όλες τις συνδέσεις COSMOTE σταθερής, κινητής και συνδρομητικής τηλεόρασης στις εν λόγω περιοχές.

Related articles

Βίκος: 1ο Cycladic Kids Festival 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Το διήμερο σαββατοκύριακο για τα παιδιά, πραγματοποιείται με αφορμή τον 10ου Παιδικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

SEAJETS: Δίπλα στους πληγέντες και στην κακοκαιρία Daniel 

Τέσσερις νταλίκες με μπουκάλια νερό του 1,5 λίτρου παραδόθηκαν στο Δημαρχείο Βόλου, μία νταλίκα στην Αγριά Βόλου και οι υπόλοιπες ακολούθησαν τις επόμενες ημέρες. 

Διάλογοι ΙΣΝ: Τηλεθεατές ή πολίτες;

Θα τεθεί το ερώτημα αν έχουμε μετατραπεί από ενεργοί πολίτες σε απλούς θεατές ή καταναλωτές ειδήσεων, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η εμπλοκή μας στην πολιτική και πολιτειακή ζωή.

Χαμόγελο του Παιδιού: Διεθνής Συνάντηση με τον Σουηδικό Φορέα BRIS

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκαν εισηγήσεις και συζητήσεις υπό τον συντονισμό της Πηγής Πρωτοψάλτη, Συντονίστριας των Διεθνών Συνεργασιών του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Skip to content