Όμιλος Σαράντη και SANITAS και Super Market για το Save Your Hood

Date:

Share post:

Ο Όμιλος Σαράντη και το megabrand SANITAS σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες Super Market, προσφέρουν την υποστήριξή τους στο εξαιρετικό έργο του κινήματος Save your Hood. Η ευαισθητοποίηση και η υιοθέτηση πρακτικών βιώσιμης ανάπτυξης αποτελούν βασικό στοιχείο της στρατηγικής του Ομίλου ο οποίος στοχεύει σε μακροπρόθεσμες στρατηγικές συνεργασίες.

Όραμα του Ομίλου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, είναι να προσφέρει αγαπημένα και αξιόπιστα brands που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών με υπευθυνότητα προς την κοινωνία και το περιβάλλον εντός του κύκλου της δραστηριότητάς του. Σε αυτό το πλαίσιο, το SANITAS με σεβασμό στον πλανήτη εντάσσει τη βιωσιμότητα στον πυρήνα της λειτουργίας του. Με αποστολή να βελτιώνει την καθημερινότητα όλων μας, αναζητά πάντα το καλύτερο και το προσφέρει με καινοτόμες λύσεις και προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, τα οποία αναπτύσσονται με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών. Tο μήνυμα «Όλα μπορούν να γίνουν καλύτερα» αποτελεί ταυτόχρονα υπόσχεση και το σκοπό της μάρκας. Έναν ενιαίο σκοπό που αντιπροσωπεύει, ανθρώπους, κοινότητες και τον πλανήτη μας. Έτσι, από τον Οκτώβριο, ενώνει τις δυνάμεις της, με επιλεγμένες αλυσίδες Super Market, όπου για κάθε αγορά SANITAS σακούλες απορριμμάτων, θα διατίθενται 0,02€ στο κίνημα Save Your Hood για τη στήριξη του έργου του.

Related articles

Η MYTILINEOS στους ESG Leaders του δείκτη MSCI

Η σημαντική αυτή επίδοση ήρθε μόλις ένα χρόνο μετά την είσοδο, για πρώτη φορά, της MYTILINEOS στον δείκτη MSCI.

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.

Costa Navarino: Μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 80% το 2022

Η μείωση οφείλεται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές μέσω πιστοποιητικών προέλευσης, τη μείωση χρήσης LPG καθώς και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας / ανά διανυκτέρευση. 
Skip to content