Όμιλος Σαράντη: Πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του SANITAS

Date:

Share post:

Ο Όμιλος Σαράντη, μια από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες καταναλωτικών προϊόντων με σημαντική διεθνή παρουσία με κορυφαία brands και συνεργασίες, παραμένει για μία ακόμα χρονιά πιστός στη δέσμευσή του για στήριξη της ελληνικής κοινωνίας μέσα από πράξεις αγάπης και προσφοράς. Αυτά τα Χριστούγεννα, λοιπόν, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, ο Όμιλος μέσω του brand SANITAS, το οποίο κατέχει στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιό του, στηρίζει έμπρακτα το έργο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Μπορούμε» για τη μείωση της σπατάλης του φαγητού, με στόχο καμία μερίδα φαγητού να μην πάει χαμένη, κάνοντας αυτές τις γιορτές πιο προσιτές και ανθρώπινες για όλους.

Μέσα από αυτή την πράξη ευθύνης και αγάπης, ο Όμιλος Σαράντη και το SANITAS θα καλύψουν τις ανάγκες Φορέων και Οργανισμών που απευθύνονται σε κοινωνικά αποκλεισμένες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, για 5η συνεχόμενη φορά, ο Όμιλος Σαράντη μέσω του SANITAS θα προσφέρει 100.000 μερίδες φαγητού & πάνω από 6.000 προϊόντα συσκευασίας φαγητού στο Ίδρυμα Γαλήνη που εξυπηρετεί καθημερινά 600 άτομα μέσω συσσιτίου, καθώς και στο Κοινωνικό Μαγειρείο Αγίας Παρασκευής, που φροντίζει καθημερινά να καλύπτει τις ανάγκες 120 ανθρώπων. 

Οι πράξεις κοινωνικής ευθύνης, σε μια συγκυρία που η ανάγκη για υποστήριξη ευπαθών ομάδων και η ενίσχυση του βιοτικού τους επιπέδου παραμένουν ιδιαίτερα αυξημένες λόγω της πανδημίας, αποτελούν μονόδρομο για τον Όμιλο Σαράντη και το SANITAS. Η προσφορά και η ενίσχυση όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη βρίσκεται, άλλωστε, στο DNA του Ομίλου και των brands που κατέχει στο προϊοντικό χαρτοφυλάκιό του και με προτεραιότητα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας ο Όμιλος θα συνεχίσει τις κοινωνικές δράσεις προσφοράς του. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content