Όμιλος Σαρακάκη: Δράση για τα παιδιά του Συλλόγου Λάμψη

Date:

Share post:

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, πιστός στις αξίες και τις αρχές του καθώς και στη δέσμευσή του να είναι ωφέλιμος στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο προσφέροντας ανακούφιση σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερη δράση εταιρικής υπευθυνότητας σε συνεργασία με αθλητές της ΠΑΕ Άρης. 

Πιο συγκεκριμένα, εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκαν πριν τις γιορτές παρέα με αθλητές της ΠΑΕ Άρης, τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες Β. Ελλάδος ΛΑΜΨΗ που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Από την ΠΑΕ Άρης συμμετείχαν οι αθλητές: Julian Cuesta, Ραφαήλ Σγούρος και Marvin Preesman.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Άρης, προσέφεραν στα παιδιά δώρα της εταιρείας Honda καθώς και το βιβλίο – παγκόσμιο best seller «Ο Μικρός Πρίγκηπας» από τις εκδόσεις «Δαμιανός».

Η Honda Saracakis με παρουσία στη Βόρειο Ελλάδα μέσω εμπορίας αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου και προσφάτως και των μοτοσυκλετών Honda στην έκθεση της Βασ. Όλγας στη Θεσσαλονίκη, ανέλαβε αυτή την ξεχωριστή πρωτοβουλία στο πλαίσιο της χορηγίας στην ΠΑΕ Άρης.

Ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη από γονείς απ’ όλη τη Βόρεια Ελλάδα που τα παιδιά τους προσβλήθηκαν από κακοήθες νόσημα και νοσηλεύονται στα παιδο-ογκολογικά τμήματα στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Θεσσαλονίκης και στο ΑΧΕΠΑ που εντάσσεται στη Β΄ Παιδιατρική κλινική. Αντίστοιχη κλινική στο Γ.Ν. Θ. Παπανικολάου φιλοξενεί εφήβους και παιδιά που οδηγούνται προς μεταμόσχευση του μυελού των οστών.  Ο σύλλογος ΛΑΜΨΗ είναι πιστοποιημένος από το ΥΠΕΚΥ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών υποθέσεων) ως φορέας παροχής πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και τα οικονομικά του ελέγχονται από τη Διεύθυνση Παιδικών σταθμών του Δήμου Θεσσαλονίκης ως έχουσα την αρμοδιότητα εποπτείας φιλανθρωπικών σωματείων.

Related articles

ΖΑΓΟΡΙ & Green Cola στηρίζουνστήριξαν ημερίδα του Α.Ο.Ωκεανός

Στο “International Swim Meet OKEANOS 2023’’ συμμετείχαν κολυμβητικά σωματεία, προπονητές και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και μέλη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.

Το «προΣfEEρουμε» στην Αλεξανδρούπολη με δωρεά καρδιογράφου και Rapid Tests

Το ταξίδι του «προΣfΕΕρουμε», που αποτελεί κοινό όραμα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), ξεκίνησε στα τέλη του 2016.

Praktiker Hellas: Δράσεις προσφοράς σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων

Η Praktiker έχει ήδη συστήσει στο ευρύ κοινό το πρόγραμμα προσβασιμότητας και συμπερίληψης «Σπίτι Ανοιχτό» με το οποίο αναβαθμίζει τις υπηρεσίες και τις δομές της, φυσικές και ψηφιακές.

ΕΥ Ελλάδος: Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2022

Η Έκθεση έχει συνταχθεί σύμφωνα με τα GRI Standards 2021 και αποτυπώνει την επίδραση της λειτουργίας της εταιρείας στην Οικονομία, το Περιβάλλον και τους Ανθρώπους.