1η θέση στο Ευρωμπάσκετ για την Ένωση Αστυνομικών με τη στήριξη της ΒΙΑΝΕΞ

Date:

Share post:

Στην κορυφή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2022 βρέθηκε η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και μάλιστα για 4η συνεχόμενη χρονιά, μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και πορεία στη φετινή διοργάνωση, με τη στήριξη και τη χορηγία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ. 

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος και η ομάδα καλαθοσφαίρισης ανδρών, έλαβε μέρος στο 9ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Αστυνομικών, το οποίο πραγματοποιήθηκε από τις 20 ως και τις 27 Ιουνίου 2022, στην πόλη Λιμόζ της Γαλλίας. Ο τελικός που διεξήχθη στο ιστορικό «Μπομπλάν» ολοκληρώθηκε με την ελληνική ομάδα να κατακτά την 1η θέση μετά τη νίκη της επί της γερμανικής ομάδας. 

Με την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα, εκπρόσωποι και παίκτες της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος επισκέφτηκαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Πρόεδρο Δ.Σ και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν, αλλά και να δεχθούν κατ’ ιδίαν τα συγχαρητήρια για τη σπουδαία αυτή διάκριση της χώρας μας και του αθλητισμού μας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. 

Κατά την επίσκεψη, οι εκπρόσωποι της Ένωσης παρέδωσαν στον κ. Γιαννακόπουλο, το σύμβολο και το μετάλλιο της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών αλλά και την εμφάνιση της ομάδας.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανέφερε κατά τη συνάντησή: «Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στην Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, η οποία με σκληρή προπόνηση, συνέπεια και επιμονή τοποθετεί τη χώρα μας στο πρώτο βάθρο ξανά και ξανά τα τελευταία χρόνια. Από πλευράς του Ομίλου μας, η ΒΙΑΝΕΞ διαχρονικά στηρίζει τον αθλητισμό και τις αξίες του, την ευγενή άμιλλα και το «ευ αγωνίζεσθαι». Με χαρά σήμερα συναντώ ανθρώπους που αντιλαμβάνονται τις αξίες του αθλητισμού και τις τιμούν, τιμώντας ταυτόχρονα την πατρίδα μας και αναδεικνύοντάς την σε διεθνείς οργανώσεις».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Νέο κέντρο καινοτομίας από τη Bayer AG

Το νέο κέντρο παρέχει επί του παρόντος χώρο για 100 εργαζόμενους, ενώ η εταιρεία σχεδιάζει να καλύψει άλλες 50 ακόμα θέσεις εργασίας τους επόμενους μήνες.

ΜοU μεταξύ Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Accenture

Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι η ενίσχυση της σύνδεσης των φοιτητών και αποφοίτων του Πανεπιστημίου με την Accenture και την ευρύτερη αγορά εργασίας.

Eπέκταση του δικτύου ταχυφορτιστών της Blink από τον Όμιλο Globalsat-Teleunicom

Η συμφωνία με την Carrefour προβλέπει την τοποθέτηση σταθμών φόρτισης στο δίκτυο καταστημάτων της αλυσίδας πανελλαδικά.

Η εκπαίδευση στελεχών «πολιορκητικός κριός» για τα ESG

Βάσει της υποχρεωτικής εφαρμογής του Taxonomy από το 2022 και του NFDR από το 2021 (στην Ελλάδα απαιτητός από τις εισηγμένες εταιρείες) οι ελληνικές επιχειρήσεις θα πρέπει να εκπαιδεύσουν τα στελέχη τους.