178,1 εκατομμύρια ευρώ το Κοινωνικό Προϊόν της Interamerican για το 2021

Date:

Share post:

Η  Interamerican το 2021 παρήγαγε και διένειμε από τις δραστηριότητές της, άμεσα και έμμεσα,  Κοινωνικό Προϊόν αξίας 178,1 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτυπώνει τη συνεισφορά της στην οικονομία της χώρας και στην κοινωνία γενικότερα.

Συγκεκριμένα η εταιρεία, κατέβαλε σε μισθούς και παροχές προς τους εργαζόμενούς της 35,1 εκατομμύρια ευρώ και 6,6 εκατομμύρια ευρώ ως φόρο εισοδήματος, εισέφερε σε ασφαλιστικά ταμεία 10,1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ  πραγματοποίησε επενδύσεις σε πάγιο εξοπλισμό της τάξης  των 9,8 εκατομμυρίων ευρώ. Οι πληρωμές της σε προμηθευτές και διαμεσολαβητές ανήλθαν στα 116,3 εκατομμύρια ευρώ και η αξία που αποδόθηκε άμεσα από την Interamerican στην κοινωνία κατά το 2021, μέσα από ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας, έφθασε το ποσό των 230 χιλιάδες ευρώ.

«Για την Interamerican, ως ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας,  η οικονομική ευρωστία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το υπεύθυνο επιχειρείν και τη συνεχή απόδοση αξίας στην κοινωνία. Η εταιρεία είναι σταθερά προσανατολισμένη σε ένα νέο επιχειρηματικό αναπτυξιακό μοντέλο, στο οποίο θέτει σε προτεραιότητα τη σύνδεση της στρατηγικής Βιώσιμης Ανάπτυξης με το εταιρικό της DNA», αναφέρει η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability & Stakeholders Relations Leader του ομίλου Interamerican.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».