1,8 εκατ. από την Generali Ισπανίας για το ομαδικό ασφαλιστήριο του προσωπικού υγείας

Date:

Share post:

Η GENERALI προσφέρει 1,8 εκατομμύρια ευρώ στην πρωτοβουλία που προωθεί η UNESPA (ισπανική ένωση ασφαλιστικών εταιρειών) για τη δημιουργία ενός ταμείου ύψους 37 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για το προσωπικό υγείας του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Ισπανίας στον αγώνα έναντι του COVID-19.

Περισσότερες από εκατό ασφαλιστικές εταιρείες έχουν συμμετάσχει στη δημιουργία αυτής της ασφάλισης, η οποία θα καλύψει 700.000 επαγγελματίες υγείας, συμπεριλαμβανομένων των γιατρών, νοσοκόμων, βοηθών νοσηλευτών, φυλάκων και προσωπικού ασθενοφόρων.

Αυτή είναι η μεγαλύτερη συλλογική ασφάλιση στην ιστορία της Ισπανίας και αποτελεί ένδειξη της δέσμευσης και αλληλεγγύης του συνόλου του ασφαλιστικού τομέα προς την κοινωνία και ιδιαίτερα στους ανθρώπους που είναι εκτεθειμένοι σε αυτή τη συγκυρία.

Ο Santiago Villa, Διευθύνων Σύμβουλος της GENERALI Ισπανίας, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη μεγάλη πρωτοβουλία. Η συνεργασία μεταξύ δημόσιων και ιδιωτικών φορέων είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης.”

Και πρόσθεσε: “Η δέσμευσή μας με τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας που αγωνίζονται εναντίον του COVID-19 είναι απόλυτη, είναι οι αληθινοί μας ήρωες και θα τους είμαστε πάντα υπόχρεοι”.

Η ασφάλιση ισχύει για 6 μήνες, αρχής γενομένης από τις 14 Μαρτίου, την ημερομηνία κατά την οποία δηλώθηκε η κατάσταση συναγερμού.

Related articles

Μασούτης: Δράσεις για τον καθαρισμό του Θερμαϊκού Κόλπου

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα συλλέχθηκαν περισσότερα από 30 τόνους απόβλητα, ποσότητα ίση με 96 m3.

EY Ελλάδος: Στο 2nd Wellbeingr Forum για την ψυχική υγεία των εργαζόμενων

Η ΕΥ Ελλάδος μέσα από τις περιοδικές εσωτερικές έρευνες ικανοποίησης εργαζόμενων, Employee Pulse Surveys και Wellbeing Surveys, αλλά και με τις τριμηνιαίες συναντήσεις EY Circles και τον θεσμό των EY Champions, δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της να εκφραστούν.

ΣΕΒ – Alba: Ένταξη των τεχνών στην εκπαίδευση στελεχών

Συζήτηση με την Carol Becker, Καθηγήτρια και Επίτιμη Πρύτανη της Σχολής Τεχνών του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ELVIAL: Δωρεά συστημάτων αλουμινίου στον “Αρκτούρο”

Η ELVIAL στο πλαίσιο της αδιάλειπτης προσπάθειάς της να φροντίζει τον άνθρωπο και το περιβάλλον, συμμετείχε με ιδιαίτερη...
Skip to content