31 γυναίκες – Κάθε μέρα του Μαρτίου αφιερωμένη σε μία γυναίκα

Date:

Share post:

H ομάδα του ελculture με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, ανακοίνωσε ότι αφιερώνει όλο τον μήνα και κάθε μέρα του Μαρτίου σε μία Γυναίκα.

Προβάλλει γυναίκες που ξεχώρισαν για τη στάση ζωής τους, για το έργο τους και για όλα όσα άφησαν στην ιστορία, γυναίκες γνωστές αλλά και γυναίκες που γνωρίζουμε λιγότερο δίνοντας μια αφορμή να ανατρέξουμε στην ιστορία και να μάθουμε για το έργο που μας κληροδότησαν.

Έμφαση δίνεται και σε γυναίκες που δεν υπήρχαν στην πραγματικότητα παρά μόνο στη φαντασία των ανθρώπων κι έγιναν ηρωίδες στο σινεμά, στα κόμιξ και στις σελίδες βιβλίων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content