Οδοιπορικό σε σπίτι του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Date:

Share post:

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με το μήνυμα «Μία λαμπάδα … Ένα Χαμόγελο» υποδέχτηκε τη δημοσιογράφο και διαχρονική φίλη του Οργανισμού, Ρίτσα Μπιζόγλη, η οποία μέσα από ένα οδοιπορικό στις δράσεις του συνομίλησε με τους ανθρώπους της «πρώτης γραμμής».

Η Βαλέρια Λινάρδου, Κοινωνική Λειτουργός μίλησε για τη μεγάλη οικογένεια του Σπιτιού στα Μελίσσια, περιγράφοντας παράλληλα τις συνήθειες και τα έθιμα των παιδιών το Πάσχα «Τρώμε όλοι μαζί το Μεγάλο Σάββατο, κάνουμε Ανάσταση και το βράδυ τα παιδιά βάζουν μουσική μέχρι αργά το βράδυ! Από τις καλύτερες στιγμές είναι όταν ψήνουμε όλοι μαζί, όπου τα παιδιά αναλαμβάνουν ρόλο Μάγειρα, σουβλίζουν, ψήνουν… Αυτό το γλέντι, αυτή είναι η ωραία ατμόσφαιρα, αυτές είναι οι ωραίες στιγμές».

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content