3η Εβδομάδα Εθελοντισμού της Μύλοι Λούλη

Date:

Share post:

Στo πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Φροντίζουμε για το μέλλον» της Μύλοι Λούλη, ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία από 12 έως 16 Ιουνίου 2017 η 3η εβδομάδα εθελοντισμού. Πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία μέσω κινητής μονάδας σε Σούρπη και Κερατσίνι, όπου συλλέχτηκαν 50 φιάλες αίμα.

Έγινε προετοιμασία εδεσμάτων για 50 παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου» που είχαν προσκληθεί για να ξεναγηθούν στο Μύλο και στο Μουσείο Λούλη στο Κερατσίνι. Ολοκληρώθηκε ο καλλωπισμός της παραλίας της Μιτζέλας στον Δήμο Αλμυρού, που περιλάμβανε επισκευές, βαψίματα και καθαριότητα. Τέλος, η Μύλοι Λούλη δώρισε 10 νέα παγκάκια, που τοποθετήθηκαν σε όλο το μήκος της παραλίας. Έγινε καθαρισμός σκεπής, κόψιμο χόρτων και καλλωπισμός προαύλιου χώρου της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου στη Θήβα.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των εθελοντών στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό για προετοιμασία 500 δώρων και εδεσμάτων για τη καλοκαιρινή γιορτή των παιδιών. «Υπεύθυνα και δυναμικά θα συνεχίσουμε την εβδομάδα εθελοντισμού και στο μέλλον, μιας δράσης που γίνεται για εμάς πλέον θεσμός, θέτοντας ακόμη πιο υψηλούς στόχους με συνεργασία και κοινό όραμα για το κοινωνικό όφελος», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Όλγα Μάνου, Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας.

Related articles

ΙΣΝ: Ολοκληρώνεται η εγκατάσταση PET/CT στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων (Π.Γ.Ν.Ι.)

Η τομογραφία εκπομπής ποζιτρονίων είναι μία απεικονιστική εξέταση για τον εντοπισμό πλήθους παθήσεων, όπως ο καρκίνος, οι καρδιακές παθήσεις και οι εγκεφαλικές διαταραχές.

Η Πλαίσιο ενισχύει το έργο του Χατζηπατέρειου Ιδρύματος

Με βασικό πυλώνα την προσφορά και την παροχή στήριξης σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες και άτομα που το έχουν πραγματικά ανάγκη, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος αυτής της δέσμευσης της εταιρείας.

Demo: Δράση #WomenAt για τον Μάρτιο 

Οι γυναίκες της εταιρείας έχουν βήμα όλο τον Μάρτιο, για να μοιραστούν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες, τα εμπόδια αλλά και τις συμβουλές τους με τις νέες, σύγχρονες επαγγελματίες.

EEΣ: Τίμησε τις εθελόντριες όλων των Σωμάτων του για την προσφορά τους

Στα 146 χρόνια πορείας του ΕΕΣ οι εθελόντριες έχουν συνεισφέρει ώστε ο μεγαλύτερος και αρχαιότερος ανθρωπιστικός οργανισμός στην Ελλάδα να στέκεται δίπλα στην κοινωνία.