3Μ Hellas: 6η καλύτερη στο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα

Date:

Share post:

Η 3Μ Hellas συμπεριλήφθηκε στην 6η θέση της λίστας με τις 10 εταιρείες από 50 έως 250 εργαζομένους με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2018 όπως συντάχθηκε από το Great Place to Work® Hellas με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ALBA Graduate Business School.

Για την εταιρεία, η διάκριση αυτή αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση που επιβραβεύει όλους τους εργαζομένους της.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, το βραβείο παρέλαβαν η Organization Change Management & Communications Leader στην 3M Hellas, Σταυρούλα Καλλέργη και η Υπεύθυνη Ανρωπίνου Δυναμικού, Φωτεινή Σακαρούδη: “Η 3Μ Hellas επιβραβεύει κάθε προσπάθεια, προσφέροντας ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον, ανάπτυξη δεξιοτήτων και ηγετικών συμπεριφορών, συνεχή εκπαίδευση και σημαντικές παροχές. Στόχος της εταιρείας είναι κάθε εργαζόμενος να έρχεται στη δουλειά με χαμόγελο, να θέτει Προτεραιότητες, να Καινοτομεί και να Στοχεύει ψηλά. Να εργάζεται με Τιμιότητα, Διαφάνεια, Συνέπεια, Ακεραιότητα και Ομαδικότητα. Αυτές είναι άλλωστε και οι Αξίες της 3Μ. Ευχαριστούμε τους εργαζομένους της 3Μ Hellas, που για 3η συνεχόμενη χρονιά έκαναν την εταιρεία μας να φτάσει τόσο ψηλά και να λάβει αυτή τη σημαντική αναγνώριση!”.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Τουρισμός: Ζητούμενο η ισορροπία ανάπτυξης και προστασίας της φύσης

Οι αρχές της αειφορίας αναφέρονται στις περιβαλλοντικές, οικονομικές και κοινωνικο-πολιτιστικές πτυχές της τουριστικής ανάπτυξης και στόχος είναι η ισορροπία μεταξύ αυτών των τριών διαστάσεων.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).
Skip to content