4 ΜΚΟ στήριξε το 7ο Santa Run Chania

Date:

Share post:

Το 7ο Santa Run Chania ολοκληρώθηκε και παραμένει, σε καιρούς δύσκολους, το μεγαλύτερο event αυτού του τύπου στην Ελλάδα προσφέροντας σημαντική στήριξη για τα τέσσερα σωματεία, στα οποία αποδίδονται όλα τα έσοδα: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας.

Στην Οργανωτική Επιτροπή προκαλεί μεγάλη συγκίνηση η πίστη και η επιμονή του κόσμου του Santa Run να συμμετέχει με συνέπεια στη δράση που θέλει τους εθελοντές του δρομικού κινήματος να είναι ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες.

Έτσι, η Οργανωτική Επιτροπή με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε τους δεκάδες εθελοντές που πρόσφεραν το χρόνο και τις γνώσεις τους για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η ενέργεια, καθώς και τους χιλιάδες συμμετέχοντες που έδωσαν το παρόν στο Santa Run Chania. Αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης διοργάνωσης είναι οι χορηγοί της, πολλές επιχειρήσεις της πόλης που πρόσφεραν χρήματα ή προϊόντα για τα τέσσερα ωφελούμενα σωματεία. Σημαντική ήταν και η συμβολή των μουσικών, djs και μουσικών συγκροτημάτων της πόλης των Χανίων που αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην έναρξη, στη διαδρομή και στο πάρτι μετά την πορεία του 7ου Santa Run Chania, στις 26 Δεκεμβρίου του 2017.

Σημειώνεται ότι την ασφάλεια της διοργάνωσης εγγυήθηκε η Τροχαία, το Λιμεναρχείο, ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και η Πυροσβεστική ενώ με τις δικές τις υπηρεσίες συμμετείχε η τοπική αυτοδιοίκηση.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

The Hellenic Initiative: Το Venture Fair ενδυναμώνει τις startups στην Ελλάδα 

Από την ίδρυσή του, το 2015, το Venture Fair έχει προσφέρει σε 72 συνολικά startups ευκαιρίες δικτύωσης με σημαντικούς φορείς του ελληνικού και διεθνούς οικοσυστήματος επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.

Πρωτοβουλία του Nescafé στον Θερμαϊκό και νέο πρόγραμμα στην Εύβοια

H συνεργασία του καφέ Nescafé με τους οργανισμούς ΕΝΑΛΕΙΑ και Aegean Rebreath εστιάζει στις δράσεις συλλογής πλαστικών απορριμμάτων και ενημέρωσης.

Teleperformance Greece: Διάκριση στα Best Workplaces Hellas 2023

Η Teleperformance Greece συναντάται φέτος στην 8η θέση της λίστας Best Workplaces για εταιρείες που απασχολούν πάνω από 250 εργαζόμενους.

ΕΕΣ: Μεγαλειώδης εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε με την Ανώτερη Τιμητική Διάκριση του Χρυσού Σταυρού, μετά χρυσού κλάδου Δάφνης, η Μαριάννα Λάτση για το φιλανθρωπικό της έργο.
Skip to content