4η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Data Communication

Date:

Share post:

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Data Communication στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας των εργαζομένων , σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Η θερμή ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα της εταιρείας για δημιουργία Τράπεζας Αίματος έχει οδηγήσει στην καθιέρωση της ενέργειας αυτής ως μίας από τις σημαντικότερες κοινωνικές δράσεις της Data Communication, δράση που εντάσσεται στο ευρύτερο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της.

Με την ολοκλήρωση της 4ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και λόγω της υψηλής συμμετοχής αιμοδοτών συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος για την ενίσχυση της εταιρικής Τράπεζας Αίματος. Οι μονάδες αυτές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά και τις οικογένειές τους και έχουν αποδειχθεί σωτήριες για ανθρώπους της Data Communication που έχουν βρεθεί σε ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, η Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, δήλωσε: “Το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται! Ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αγάπης προς το συνάνθρωπό μας. Στο πλαίσιο αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η συγκεκριμένη ενέργειά μας έχει αγκαλιαστεί τόσο από τα στελέχη μας. Φέτος ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία με συμμετοχή πάνω από το 25% των εργαζομένων μας, υπογραμμίζοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που μας χαρακτηρίζει”.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Η ΑΒ Βασιλόπουλος μαγειρεύει για καλό σκοπό

300 μερίδες φαγητού για τους άστεγους του Δήμου Αθηναίων από τους εθελοντές της ΑΒ Βασιλόπουλος.

EUROCERT: Στο 1ο workshop του Sοcial Accountability International για το SA8000

Το πρότυπο SA 8000 είναι ένα διεθνές πρότυπο που εντάσσεται στον ευρύτερο τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards

Κάθε διάκριση αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Μπαρμπα Στάθης να ηγείται των εξελίξεων του αγροδιατροφικού κλάδου, με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις.

1.750 δρομείς της METRO Running Team διένυσαν 7.200 χλμ για καλό σκοπό

Εργαζόμενοι της εταιρείας, μαζί με τις οικογένειές τους, συμμετέχουν σε αγώνες δρόμου σε όλη την Ελλάδα για καλό σκοπό.
Skip to content