4η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Data Communication

Date:

Share post:

Την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, διοργανώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Data Communication στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας των εργαζομένων , σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ.

Η θερμή ανταπόκριση των εργαζομένων στο κάλεσμα της εταιρείας για δημιουργία Τράπεζας Αίματος έχει οδηγήσει στην καθιέρωση της ενέργειας αυτής ως μίας από τις σημαντικότερες κοινωνικές δράσεις της Data Communication, δράση που εντάσσεται στο ευρύτερο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της.

Με την ολοκλήρωση της 4ης Εθελοντικής Αιμοδοσίας και λόγω της υψηλής συμμετοχής αιμοδοτών συγκεντρώθηκε σημαντικός αριθμός μονάδων αίματος για την ενίσχυση της εταιρικής Τράπεζας Αίματος. Οι μονάδες αυτές είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους της εταιρείας αλλά και τις οικογένειές τους και έχουν αποδειχθεί σωτήριες για ανθρώπους της Data Communication που έχουν βρεθεί σε ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτής της ενέργειας, η Ζωή Δουζένη, Αντιπρόεδρος και HR Director της Data Communication, δήλωσε: “Το αίμα είναι ανθρώπινο αγαθό που ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται! Ο μόνος τρόπος εξεύρεσής του είναι μέσω της διαδικασίας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, η οποία δεν κοστίζει παρά μόνο λίγα λεπτά από τον προσωπικό μας χρόνο και είναι μια πράξη κοινωνικής ευαισθησίας και αγάπης προς το συνάνθρωπό μας. Στο πλαίσιο αυτό χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η συγκεκριμένη ενέργειά μας έχει αγκαλιαστεί τόσο από τα στελέχη μας. Φέτος ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία με συμμετοχή πάνω από το 25% των εργαζομένων μας, υπογραμμίζοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης που μας χαρακτηρίζει”.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Στηρίζει με πράξεις αγάπης τα Παιδικά Χωριά SOS

Η εταιρεία σε συνεργασία με τα καταστήματα My market, καλύπτει για όλο το καλοκαίρι το κόστος των γευμάτων για τα παιδιά που στηρίζουν τα Παιδικά Χωριά SOS.

Πρόγραμμα «Green School by Τράπεζα Χανίων» 

Tα παιδιά ενημερώνονται για τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά προβλήματα της εποχής μας, αλλά και για απλές, πρακτικές λύσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΟΕΣ συγχαίρει τον Ε.E.Σ. για την προσφορά του

Το έργο του Ε.Ε.Σ. τίμησε η Βουλή των Ελλήνων με φωταγώγηση του κτιρίου με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού, το βράδυ της Δευτέρας (8/5).

Η Βίκος στήριξε το Athens Throwdown

Για τρεις συνεχόμενες ημέρες περισσότεροι από 1.280 αθλητές από όλο τον κόσμο διαγωνίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες αρένες.
Skip to content