4η ημέρα το Κοινωνικό Πλυντήριο στη Μάνδρα

Date:

Share post:

Ρούχα λασπωμένα και βαριά από τα νερά, φέρνουν από τα «χτυπημένα» σπιτικά τους οι κάτοικοι της Μάνδρας στο Κοινωνικό Πλυντήριο του Skip, το οποίο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στους πληγέντες.

Μέσα από το μηχανισμό που έχει στηθεί δίνεται η δυνατότητα στους ιδιαίτερα επιβαρημένους συμπολίτες μας να παραλάβουν καθαρά και στεγνά τα ρούχα τους την επόμενη ημέρα, για να μπορέσουν να διατηρήσουν στοιχειωδώς την ποιότητα ζωής τους, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα.

Η έλλειψη νερού και ρεύματος που συνεχίζεται σε πολλές γειτονιές της Μάνδρας και η καθημερινή μάχη με τις λάσπες καθιστά ζωτικής σημασίας την υπηρεσία του Κοινωνικού Πλυντηρίου που δημιούργησε το Skip. Συγκινητική είναι η προσέλευση των κατοίκων, ιδιαίτερα των μητέρων με μικρά παιδιά αλλά και των ηλικιωμένων, που έχουν αυξημένη ανάγκη φροντίδας.

Το Κοινωνικό Πλυντήριο βρίσκεται καθημερινά 12-2 μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Μάνδρας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 6932438600 και 6937201363.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Προκλήσεις για την αυτοκινητοβιομηχανία λόγω εξάρτησης από τους ημιαγωγούς

Η ζήτηση ημιαγωγών για την αυτοκινητοβιομηχανία είναι μία από τις μεγαλύτερες αναπτυσσόμενες τάσεις στη συγκεκριμένη αγορά.

Το Trimaran IDEC SPORT στην Μαρίνα Φλοίσβου για το the Arch Project

Πρόκειται για μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στοχεύει στην επιτάχυνση της «πράσινης» μετάβασης, μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων για την προβολή καινοτόμων λύσεων.

BCG: Έκθεση βιωσιμότητας για το 2022

Σύμφωνα με την έκθεση, η BCG πραγματοποίησε περισσότερα από 900 κοινωνικά και περιβαλλοντικά έργα για 780 φορείς το 2022, ενώ έχει επενδύσει συνολικά από το 2020 πάνω από 1 δισ. δολ..

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συνεργασία με GEP σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ανήκει στις διαπιστευμένες από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο Διαπίστευσης φορέων πιστοποίησης προσώπων ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.
Skip to content