AbbVie: Διάκριση για την ομάδα Δερματολογίας 

Date:

Share post:

Με χρυσό βραβείο τιμήθηκε η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie στα Αριστεία του 13ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.). 

Η διάκριση αφορά στην κατηγορία «Καμπάνια Νέου Προϊόντος», για την ολιστική επικοινωνιακή και marketing στρατηγική καμπάνια “Nothing is Everything”, που υλοποίησαν οι συνεργάτες του τμήματος Δερματολογίας της AbbVie για μία νέα, καινοτόμο θεραπευτική λύση για την ψωρίαση.

Η διάκριση αυτή αποτελεί την 3η χρυσή διάκριση της ομάδας Δερματολογίας της AbbVie στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ. τα οποία αποτελούν θεσμό από το 2001 και επιβραβεύουν την αριστεία, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στο φαρμακευτικό management, αντανακλώντας τις υψηλές αξίες της φαρμακευτικής βιομηχανίας.  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie, Πασχάλης Αποστολίδης σημείωσε ότι: «Η διάκριση αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή και δικαίωση για την προσπάθεια της ομάδας της Δερματολογίας η οποία με αφοσίωση, πνεύμα συνεργασίας και ενθουσιασμό εργάζεται καθημερινά για να υπερβαίνει τον εαυτό της και να πετυχαίνει, διαρκώς, υψηλότερους στόχους. Στην AbbVie μετράμε μία δεκαετία εντατικής προσπάθειας για να ανακαλύψουμε και να προσφέρουμε θεραπείες οι οποίες μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή των ανθρώπων που ζουν με νοσήματα που δυσκολεύουν την ποιότητα της ζωής τους. Στην Ανοσολογία και στη Δερματολογία βρισκόμαστε στην αιχμή της επιστήμης, ανακαλύπτοντας νέες θεραπευτικές λύσεις για να ενισχύσουμε την εμπειρία των ασθενών από τη διάγνωση έως την ύφεση των συμπτωμάτων τους. Είμαστε περήφανοι γιατί χάρη στη σκληρή δουλειά, η ομάδα μας τόσο διεθνώς όσο και στην Ελλάδα, στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, συμβάλλοντας ουσιαστικά σε μία καλύτερη ζωή για εκατομμύρια ανθρώπους, στον κόσμο». 

Η Χριστίνα Αργυρόκου, Εμπορική Διευθύντρια Ανοσολογίας της AbbVie ευχαρίστησε την ομάδα σημειώνοντας ότι: «Η επιβράβευση στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ και η αναγνώριση των προσπαθειών μας από τους συναδέλφους μας στη φαρμακευτική αγορά μάς γεμίζει ακόμα μεγαλύτερη ικανοποίηση. Μας επιφορτίζει με μεγαλύτερη ευθύνη να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πιο εντατικά και προσηλωμένα ώστε να πρωτοπορούμε σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας. Ειδικά στον τομέα της Ανοσολογίας, η AbbVie διαχρονικά και με αξιοπιστία προσφέρει στους επαγγελματίες Υγείας και στους ασθενείς ασφαλείς θεραπευτικές επιλογές οι οποίες καλύπτουν σημαντικά θεραπευτικά κενά. Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνουμε, θέλουμε να ενισχύεται και να αποδεικνύεται καθημερινά και με πράξεις.  Κάθε επιτυχία απαιτεί ομαδική και δημιουργική δουλειά, χάρη σε αυτά η ομάδα της Δερματολογίας και με σεβασμό σε όλα τα μέλη της ομάδας κατάφερε να διακριθεί σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

Enel Green Power Hellas: Χρονιά διαφορετικότητας και συμπερίληψης

Η Enel Green Power Hellas όρισε τη σεζόν 2022 -2023 ως Χρονιά Διαφορετικότητας και Συμπερίληψης υλοποιώντας μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Eurolife FFH: Πρόγραμμα «ΜΑΜΑ» του SolidarityNow

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις οικογένειες, εγκυμονούσες και νέους γονείς από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

7 βραβεύσεις για τα METRO Cash & Carry στα Loyalty Awards 2023

Τα βραβεία αναγνωρίζουν τη διαχρονική δέσμευση των METRO Cash & Carry για δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Oι νικητές του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη 2023

Από το 2019 ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης υποστηρίζει σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν για τη συλλογή του Ιδρύματος.
Skip to content