AbbVie: Στις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον

Date:

Share post:

Η AbbVie αναδεικνύεται πρόσφατα από τον Οργανισμό Great Place to Work® Hellas, μία από τις πέντε εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στην κατηγορία 50 – 250 εργαζομένων, στην Ελλάδα. Η 5η θέση στον διαγωνισμό Great Place to Work®, αποδεικνύει τη δέσμευση της AbbVie στον άνθρωπο και στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που υπερβαίνει στερεότυπα και προκαταλήψεις και εστιάζει στην ευημερία και στην πρόοδο των εργαζομένων, καθώς και στην ανάπτυξη και στη διαχρονικότητα της εταιρείας. 

Η AbbVie ως μία σύγχρονη επιχείρηση, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της, αντιλαμβάνεται ότι η επένδυση σε κάθε άνθρωπο είναι απαραίτητη συνθήκη για την πρόοδο, την εξέλιξη και την καινοτομία. Προτεραιότητά της είναι η κουλτούρα της συμπερίληψης, της ισότητας και της αναγνώρισης και στο πλαίσιο αυτό επενδύει σε σχέσεις εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού, απορρίπτοντας τις διακρίσεις και κάθε ασυνείδητη προκατάληψη. Αναλαμβάνει επίσης πρωτοβουλίες για την εδραίωση της έμφυλης ισότητας, ώστε κάθε συνεργάτης, γυναίκα και άνδρας, να νιώθει ασφάλεια και αναγνώριση της δουλειάς και της προσωπικότητάς του. Στην AbbVie η πρόσβαση σε ίσες ευκαιρίες αποτελεί αδιαπραγμάτευτη αξία. Έτσι, επενδύει σε καινοτόμα εργαλεία για την τεκμηριωμένη και αξιοκρατική αξιολόγηση των συνεργατών της, ώστε να εξελίσσονται σύμφωνα με τις δεξιότητες και τις επιθυμίες τους. Όλοι οι συνεργάτες απολαμβάνουν υψηλά εργασιακά πρότυπα με πρόσβαση σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις που ανοίγουν προοπτικές σταδιοδρομίας, εντός και εκτός Ελλάδας. Η εταιρεία υποστηρίζει συνθήκες εργασίας οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση της προσωπικής και της επαγγελματικής ισορροπίας των εργαζομένων. 

Ο Πασχάλης Αποστολίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie συνεχάρη όλους τους εργαζομένους και τόνισε ότι «Η διάκριση στον διαγωνισμό Best Workplaces 2022, είναι βαρύνουσας σημασίας, γιατί προέρχεται από τους ίδιους τους συνεργάτες μας. Αποδεικνύει μία σχέση αμφίδρομη, μία σχέση ισχυρή που στηρίζεται στην εμπιστοσύνη. Παράλληλα, μας γεμίζει ευθύνη να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους και να συνεχίσουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο στην ευημερία και στην εξέλιξή τους. Οι συνεργάτες μας μοιράζονται σπάνιες ιδιότητες, όπως ανήσυχο πνεύμα, ισχυρό κίνητρο και μεθοδικότητα, θετική διάθεση για συνεργασία, κοινές αξίες και συναντίληψη σε θεμελιώδη θέματα. Με αυτά ως εφόδιο και χάρη στους ανθρώπους μας παράγουμε πρωτοποριακές ιδέες και ξεκλειδώνουμε δυνατότητες που εμπνέουν ελπίδα και αλλάζουν ζωές».

Ο Θωμάς Κούγκουλος, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της AbbVie, σημειώνει ότι: «Ο σεβασμός που τρέφουμε για κάθε άνθρωπο μάς ενώνει σ’ έναν κοινό στόχο. Γι’ αυτό δεν εφησυχάζουμε και μετουσιώνουμε τις δυσκολίες σε ευκαιρίες για να μάθουμε, να ωριμάσουμε, να προοδεύσουμε, όλοι μαζί. Η 5η θέση στο Best Workplaces 2022 αντικατοπτρίζει την αφοσίωση όλης της ομάδας μας και την προσπάθεια που καταβάλλουμε για να προσαρμοζόμαστε σε νέα δεδομένα, να δημιουργούμε και να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για να είμαστε επίκαιροι και ανθεκτικοί στις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο. Είναι η επιβράβευση της δέσμευσης όλων μας στην πρόοδο. Είμαστε περήφανοι για τους συνεργάτες μας, για το ήθος, την επιμονή και τη διορατικότητά τους. Είναι η δύναμή μας για να επιμείνουμε για ένα μέλλον που αξίζει σε κάθε άνθρωπο».

Στη φωτογραφία ο Πασχάλης Αποστολίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της AbbVie

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».