ΑΕΚ: Η ομάδα μπάσκετ έφερε τα Χριστούγεννα στην Ευρωκλινική Παίδων

Date:

Share post:

Μια ευχάριστη έκπληξη επεφύλασσε ο Όμιλος Ευρωκλινικής στα παιδιά που νοσηλεύονταν τις τελευταίες ημέρες του 2017 στην Ευρωκλινική Παίδων, καθώς οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ της AEK Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης και Ελόνου Τσινεμέλου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Ευρωκλινικής Παίδων στο κέντρο της Αθήνας και προσέφεραν δώρα στους μικρούς ασθενείς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Οι παίκτες μοίρασαν δώρα, συνομίλησαν και έπαιξανμε τα παιδιά, υπέγραψαν αυτόγραφα, φωτογραφήθηκαν με τους πιο «τολμηρούς» και προσέφεραν ζεστά χαμόγελα και αισιοδοξία σε παιδιά και γονείς συνοδούς.

Στο πλαίσιο της γιορτινής ατμόσφαιρας ο Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε: «Ευχαριστούμε την ΚΑΕ ΑΕΚ και τους παίκτες της που βρέθηκαν στην Ευρωκλινική Παίδων για να δώσουν χαρά στους νοσηλευόμενους μικρούς ασθενείς μας. Η προσφορά μας για το παιδί δεν σταματά στην παροχή υπηρεσιών υγείας αλλά προσπαθούμε κάθε μέρα να χαρίζουμε χαμόγελα και αισιοδοξία στα παιδιά που το έχουν ανάγκη υλοποιώντας ενέργειες σαν τη σημερινή και στηρίζοντας στην πράξη οργανισμούς όπως ο MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)».

Από πλευράς ΑΕΚ ο Βασίλης Ξανθόπουλος δήλωσε: «Οι νέες εγκαταστάσεις της Ευρωκλινικής Παίδων φαίνονται εξαιρετικές. Βλέπουμε παντού χρώματα και ζωγραφιές. Προσωπικά είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ και έχω εντυπωσιαστεί. Από την πλευρά μας ως AEK ήρθαμε σήμερα στην Ευρωκλινική Παίδων για να δώσουμε χαρά στα παιδάκια που νοσηλεύονται με τα δώρα μας αλλά και να πάρουμε χαρά. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο με υγεία και το 2018 να είναι μία καλύτερη χρονιά από το 2017».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια  του Make a Wish Ελλάδος η οποία δήλωσε: «Ο Make a Wish αγκαλιάζει κάθε ενέργεια που απευθύνεται στα παιδιά. Ευχαριστούμε την Ευρωκλινική για την υποστήριξή της και μαζί θα πορευτούμε, δίπλα δίπλα Ευρωκλινική και Make a Wish, για την πραγματοποίηση των ευχών που έχουν υιοθετηθεί».

Στη φωτογραφία: Ο παίκτης της ΚΑΕ ΑΕΚ Βασίλης Ξανθόπουλος δίνει αυτόγραφο στον μικρό ασθενή της Ευρωκλινικής Παίδων.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content