Αιμοδόσία του ΣΥΑΕ στην Υδρόγειο Ασφαλιστική 

Date:

Share post:

Την  Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017, θα πραγματοποιηθεί στα Κεντρικά γραφεία της Υδρογείου  η καθιερωμένη Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Επιθυμητός στόχος και προϋπόθεση ώστε να έχει τη δυνατότητα να διοργανώνει τις αιμοδοσίες και να έχει πρόσβαση στην Τράπεζα Αίματος κάθε φορά που δημιουργείται ανάγκη) είναι να συγκεντρώσει η εταιρεία  τουλάχιστον 30 φιάλες αίματος.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία στην Υδρόγειο Ασφαλιστική θα γίνει την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 στο Εκπαιδευτικό Κέντρο (επί της οδού Κομνηνών) από τις 10:00 έως τις 14:00. Στους εθελοντές αιμοδότες δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιούν ΔΩΡΕΑΝ ΕΤΗΣΙΟ CHECK – UP στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Προυποθέσεις Αιμοδοσίας

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content