Η Allianz και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ανανεώνουν τη συνεργασία τους

Date:

Share post:

Η Allianz Ελλάδος και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή ανανέωσαν τη συνεργασία τους έως το 2020. Στο πλαίσιο της νέας αυτής συμφωνίας, η Allianz στηρίζει την ελληνική αποστολή στη συμμετοχή της στους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Λονδίνο το 2017, ενώ θα είναι στο πλευρό των Ελλήνων αθλητών και στους αγώνες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Βερολίνο το 2018, έως τον τελικό προορισμό το Τόκιο, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους επόμενους Παραολυμπιακούς Αγώνες το 2020.

Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στο διεθνές πλαίσιο μακρόχρονης σύμπραξης του Ομίλου Allianz και του Παραολυμπιακού Κινήματος που ξεκίνησε το 2006 και συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και την αύξηση του ενδιαφέροντος για τον Παραολυμπιακό αθλητισμό σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να αναφέρουμε πως μόνο κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών ετών συνεργασίας των δύο φορέων ο Παραολυμπιακός αθλητισμός έχει σημειώσει εντυπωσιακή ανάπτυξη. Ο αριθμός των αθλητών έχει αυξηθεί από 3.770 σε 114 χώρες στο τέλος του 2013 σε 4.702 σε 157 χώρες μέχρι το τέλος του 2016.

Ο Γεώργιος Φουντουλάκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με την Allianz: «Η Allianz βρίσκεται στο πλευρό του Διεθνούς και του Ελληνικού Παραολυμπιακού Kινήματος εδώ και αρκετά χρόνια και αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την ανάπτυξη του Παραολυμπιακού Κινήματος και στη χώρα μας. Για τον λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ευχαριστούμε την Allianz που θα συνεχίσει να είναι συνοδοιπόρος μας και Επίσημος Χορηγός μας, τα επόμενα τέσσερα χρόνια στον απαιτητικό δρόμο που θα μας οδηγήσει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020».

Η Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz, είπε για την ανανέωση της συνεργασίας: «Η χορηγία μας στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς και μας γεμίζει περηφάνια, καθώς στηρίζουμε μία εξαιρετική ομάδα αθλητών που διακρίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο εκπροσωπώντας τη χώρα μας. Επίσης, συμβάλλουμε κι εμείς στην επιτυχία των διεθνών διοργανώσεων του Παραολυμπιακού αθλητισμού που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλο τον κόσμο».

Related articles

Η Αειφορία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία και το παράδειγμα της Interamerican

Είναι εύλογο πως δεν υπάρχει τεκμηρίωση και ορισμός Εταιρικής Ευθύνης αναφορικά με τη βιωσιμότητα χωρίς απολύτως περιεκτικές και...

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Μοιράζει και αυτό το Πάσχα ακόμα περισσότερα γεύματα

Στηρίζει για 5η χρονιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα Καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και εξασφαλίζει για έναν μήνα το κόστος γευμάτων 900 παιδιών.

Lidl Official Fresh Food Partner: Στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI 2023

Τον Αύγουστο του 2023 θα διεξαχθούν 13 Παγκόσμια Πρωταθλήματα UCI και η Lidl στηρίζει το σημαντικό γεγονός της Διεθνούς Ένωσης Ποδηλασίας.

ΕΕΣ: Παρέλαβε 20 τόνους αλεύρι από την Loulis Food Ingredients 

H εταιρεία παρέδωσε στις Κεντρικές Αποθήκες του Ε.Ε.Σ. 20 τόνους αλεύρι αρτοποιίας τύπου 70% (σακιά 25kg), με προορισμό τις σεισμόπληκτες περιοχές σε Τουρκία και Συρία.