Allianz Partners και Uber παρέχουν προνόμια και ασφάλεια σε οδηγούς

Date:

Share post:

Από την 1η Ιανουαρίου 2022, η Allianz Partners και η Uber ξεκίνησαν μια συνεργασία κατά την οποία η Allianz Partners θα παρέχει προστασία και ασφάλεια σε ανεξάρτητους οδηγούς και ταχυμεταφορείς που συνεργάζονται με την Uber και την Uber Eats σε 23 ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας για την Uber.

Η κάλυψη περιλαμβάνει διάφορες πληρωμές αποζημίωσης για απώλεια εισοδήματος σε περίπτωση ατυχημάτων κατά τη διαδρομή, τραυματισμού ή νοσηλείας. Επιπλέον, οι ενεργοί συνεργάτες της Uber απολαμβάνουν σημαντικά προνόμια εκτός ταξιδιού, για παράδειγμα αναρρωτική άδεια μετ’ αποδοχών έως και 15 ημέρες, πληρωμές μητρότητας και πατρότητας και αποζημιώσεις για απώλεια χρόνου λόγω παρουσίας στο δικαστήριο.

Το πρόγραμμα Προστασίας Συνεργατών, το οποίο εισήχθη για πρώτη φορά στον κλάδο από την Uber το 2017, έχει σχεδιαστεί για να καλύψει ειδικά τις ανάγκες ανεξάρτητων οδηγών και ταχυμεταφορέων, οι οποίοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή Uber για πρόσβαση σε ευέλικτες ευκαιρίες απασχόλησης. Είναι δωρεάν και διατίθεται αυτόματα σε όλους τους ανεξάρτητους συνεργάτες που πληρούν τα αντίστοιχα κριτήρια καταλληλόλητας της Uber, ενώ όλα τα έξοδα καλύπτονται από την εταιρεία.

H Sirma Boshnakova, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Partners, δήλωσε σχετικά: «Ως κορυφαίος παγκόσμιος συνεργάτης για εταιρείες κινητικότητας, είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Uber για να γίνουμε ο μεγαλύτερος πάροχος ασφάλισης προστασίας συνεργατών για εργαζόμενους σε πλατφόρμες στην Ευρώπη. Στην Allianz προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε το μέλλον των πελατών και των συνεργατών μας και να τους δώσουμε κουράγιο για αυτό που ακολουθεί. Η πανδημία του COVID ανέδειξε πιο άμεσα τον ουσιαστικό ρόλο των οδηγών και των ταχυμεταφορέων και την ανάγκη για εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις. Αυτό το κορυφαίο ασφαλιστικό πρόγραμμα ανεβάζει τον πήχη στην καινοτόμο προστασία σε ολόκληρο τον κλάδο και είμαστε ενθουσιασμένοι που υποστηρίζουμε την Uber και τους συνεργάτες της αυτή τη σημαντική στιγμή».

O Karl Gray, Επικεφαλής Ασφάλισης για την περιοχή  EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) της Uber δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Allianz Partners για να παρέχουμε σε οδηγούς και ταχυμεταφορείς σε όλη την Ευρώπη το πρόγραμμα Προστασίας Συνεργατών, το οποίο τους επιτρέπει να απολαμβάνουν ελευθερία και ευελιξία, με την ηρεμία που παρέχεται από την πρόσθετη ασφάλεια και προστασία. Προγράμματα όπως αυτό σηματοδοτούν τη δέσμευσή μας να βελτιώσουμε την εργασία στην πλατφόρμα και να παρέχουμε στους ανεξάρτητους εργαζόμενους στην Ευρώπη τα οφέλη και την προστασία που θέλουν. Ελπίζουμε ότι αυτό θα ενθαρρύνει και τον υπόλοιπο κλάδο να επιτρέψει την προστασία των εργαζομένων στις ευρωπαϊκές πλατφόρμες, ανεξάρτητα από την εφαρμογή στην οποία θα επιλέξουν να εργαστούν».

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Επανεκκίνηση του φράγματος Τσικαλαριού στη Νάξο

Η κατασκευή του φράγματος είχε ξεκινήσει πριν από μια δεκαετία αλλά έχουν διακοπεί οι εργασίες λόγω γεωλογικών και αρχαιολογικών προβλημάτων.

Δράση για την εξάλειψη του αποκλεισμού και του εκφοβισμού στο διαδίκτυο

Η εμπλοκή σε εκφοβισμό, είτε ως θύμα είτε ως θύτης, μπορεί να έχει μόνιμο αντίκτυπο στην υγεία και την κοινωνική ευημερία ενός ατόμου. 

«Το παιδί, η πόλη και τα μνημεία»

Tο πρόγραμμα διανύει την έβδομη χρονιά εφαρμογής του και θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου δια ζώσης, με επιμορφωτικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, με περιπάτους καθώς και με ξεναγήσεις μαθητικών ομάδων.

ΒASF: Η εταιρεία αγροτεχνολογίας Solmeyea νικήτρια του διαγωνισμού καινοτομίας 

Ο διαγωνισμός καινοτομίας Innovation Hub 2022 απευθύνεται σε νεοφυείς επιχειρήσεις και νέους ερευνητές επιβραβεύοντας ιδέες πράσινης ανάπτυξης.