Η ASTIR PALACE στηρίζει έμπρακτα τους πυρόπληκτους

Date:

Share post:

Η ASTIR PALACE VOULIAGMENIS, με το βλέμμα στραμμένο στην κοινωνία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των συνανθρώπων μας, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα μας το προηγούμενο διάστημα και προκάλεσαν καταστροφικές συνέπειες. Με γρήγορα αντανακλαστικά και συνέπεια, οι άνθρωποι της εταιρείας ένωσαν τις δυνάμεις τους και σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς προσέφεραν είδη πρώτης ανάγκης, καθώς και χρηματικές δωρεές για μια αισιόδοξη επόμενη μέρα.

Η εταιρεία ASTIR PALACE VOULIAGMENIS και συγκεκριμένα οι Four Seasons, ASTIR BEACH, BEEF BAR και NOBU MATSUHISA συνέλεξαν άμεσα τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και καθαριότητας και απέδωσαν χρηματικές δωρεές στον ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ, SAVE a GREEK STRAY και WILD ANIMAL. Περίπου ογδόντα κούτες στάλθηκαν σε Δήμους και δομές και διανεμήθηκαν σταδιακά, καλύπτοντας άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες που ήρθαν στο προσκήνιο καιμεριμνώντας για την κοινωνία στο σύνολό της, τους συνανθρώπους μας, τη φύση και τα ζώα.

Στην ASTIR PALACE οι ανάγκες των συνανθρώπων μας και το περιβάλλον αποτελούν προτεραιότητα, όπως σημειώνει η εταιρεία. Μέσα από μία συλλογική και συντονισμένη διαδικασία στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η ASTIR PALACE αντιλήφθηκε τις τρέχουσες ανάγκες που προέκυψαν και συνεισέφερε έργο αλληλεγγύης, ανταποκρινόμενη εκτάκτως και εγκαίρως στις καταστάσεις, με αμεσότητα.

Όλη η ομάδα της εταιρείας παραμένει πιστή στο όραμα προσφοράς της και συνεχίζει να αγωνίζεται, απαντώντας έμπρακτα σε προκλήσεις και ανάγκες που δημιουργούνται, για το καλό του τόπου μας”, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Εθνικός Κλιματικός Νόμος και Ασφάλιση έναντι καταστροφικών Κινδύνων

Σε μια φάση αδιέξοδης ενεργειακής κρίσης -για την άμεση αντιμετώπιση της οποίας στην Ευρώπη φαίνεται να μην υπάρχουν...

Για δεύτερη χρονιά, η ΕΠΕ στηρίζει την Ομάδα Αιγαίου

Σε εννέα νησιά εξετάστηκαν στο πνευμονολογικό ιατρείο συνολικά 290 άτομα, σχεδόν τριπλάσιος αριθμός συγκριτικά με την περσινή χρονιά.

UNILEVER: Νέες αρχές για την εμπορία τροφίμων σε παιδιά

Η εταιρεία θα σταματήσει την προώθηση και τη διαφήμιση τροφίμων και αναψυκτικών σε παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών τόσο στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΑΝΕΚ LINES: Τριπλή δράση προσφοράς για την ζωή

Εργαζόμενοι της ΑΝΕΚ LINES και κάτοικοι της πόλης επιβεβαίωσαν μέσω της 18ης εθελοντικής αιμοδοσίας ότι λίγα λεπτά από το χρόνο όλων μας αρκεί για να σωθεί μία ζωή.