Άσυλο Ανιάτων: Δωρεά γαλακτοκομικών από τα OK! Anytime Markets

Date:

Share post:

Tις καθημερινές ανάγκες διατροφής των περιθαλπόμενων και του προσωπικού του Ασύλου Ανιάτων με γαλακτοκομικά προϊόντα, για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα κάλυψε η ευγενική χορηγία των OK! Anytime Markets. Η πρώτη παράδοση προϊόντων γάλακτος και τυροκομικών πραγματοποιήθηκε χθες στον χώρο του Ιδρύματος στην Κυψέλη, εγκαινιάζοντας τη νέα συνεργασία με τα OK! Anytime Markets που έχει ως στόχο την υποστήριξη του Ασύλου στην αύξηση κατανάλωσης υγιεινών και θρεπτικών γευμάτων.

Το Άσυλο Ανιάτων κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη της κοινωνίας και των επιχειρήσεων που συμβάλλουν όλο και περισσότερο στη στήριξη του Ιδρύματος και του κοινωνικού έργου που επιτελεί με στόχο τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ΑμεΑ. Η δωρεά των ΟΚ! Anytime Markets υλοποιήθηκε σε συνέχεια αιτήματος του Ασύλου Ανιάτων για υποστήριξη των αναγκών του Ιδρύματος και είναι σύμφωνη με τη φιλοσοφία της εταιρείας να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. 

Η Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του Ασύλου Ανιάτων, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τα OK! Anytime Markets για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας για κάλυψη μέρους των διατροφικών αναγκών των περιθαλπόμενων, μέσα από την ευγενική χορηγία σημαντικής ποσότητας γαλακτοκομικών προϊόντων. Πρόκειται για μια ενέργεια που αναδεικνύει την αξία της αλληλεγγύης και της προσφοράς σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Τα προϊόντα των OK! Anytime Markets είναι εξαιρετικής ποιότητας και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που θα ενταχθούν στην καθημερινή διατροφή των ανθρώπων μας». 

Η Μαρία Αρτίκη, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας των OK! Anytime Markets, δήλωσε σχετικά: «Τα ΟΚ! Anytime Markets Α.Ε. στηρίζουν το Άσυλο Ανιάτων και στέκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Τα OK! Markets με ανταπόκριση στα κοινωνικά θέματα και το κοινωνικό σύνολο, παρέδωσαν τρόφιμα στο Άσυλο Ανιάτων». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Related articles

Διάκριση της πρωτοβουλίας KPMG “Global Cyber Day” στα Bravo

Ξεχώρισε στη θεματική Εκπαίδευση - Νέα Γενιά - Διά βίου μάθηση στον Πυλώνα «Κοινωνία» στην οποία επωφελήθηκαν περισσότεροι από 1.400 μαθητές.

Συνεργασία My market και Fabric Republic

Η δράση ξεκίνησε πιλοτικά με την τοποθέτηση ειδικά διαμορφωμένων κάδων σε 10 καταστήματα My market στην Αττική.

ΑΒ Βασιλόπουλος: Έκανε τη διαφορά στον Εθελοντισμό για 12η χρονιά

Στο πλαίσιο της Ημέρας Εθελοντισμού της ΑΒ Βασιλόπουλος υλοποιήθηκαν 235 δράσεις σε όλη την Ελλάδα από τα καταστήματα, τις αποθήκες, αλλά και τα κεντρικά γραφεία.

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022”

Eργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».