Αθλητές της Β.Ελλάδος & Λειτουργοί της Δικαιοσύνης λένε ΟΧΙ στην Αθλητική Βία

Date:

Share post:

Την Παρασκευή, 27/04/2018 και ώρα 18.30 στο Grand Hotel Palace, στη  Θεσσαλονίκη, οι εκδόσεις ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ, ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και τα Παιδικά χωριά SOS Πλαγιαρίου πραγματοποιούν την επίσημη παρουσίαση ενός παραμυθιού διαφορετικού απ’ όλα τα άλλα, με τίτλο “FAIRPLAY o Nεραϊδοακρίδος”, με υποστηρικτή της πρωτοβουλίας την ICAP Group.

Πρόκειται για ένα βιβλίο κατά της Αθλητικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού, της ξενοφοβίας και υπέρ του «ευ αγωνίζεσθαι», το οποίο εμπνεύστηκαν, έγραψαν και εικονογράφησαν 18 μαθητές Δημοτικού για όλα τα μικρά, αλλά και μεγάλα παιδιά.

  • Την εκδήλωση θα προλογίσει η Εισαγγελέας Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου.

    Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

    • H Aθλητική Εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Ευαγγελία Λιάσσου

    • Οι διακεκριμένοι αθλητές και Ολυμπιονίκες-σύμβολα του FAIRPLAY

Νίκος Γκάλης, Θοδωρής Ζαγοράκης, Βούλα Πατουλίδου, Βασίλης Χατζηπαναγής, Μπάνε Πρέλεβιτς, Γιώργος Κούδας, Ντίνος Κούης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Τασούλα  Κελεσίδου, Ανδρέας Κατσαρός 

Την εκδήλωση θα συντονίσουν: 

Ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης & η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content