ΑΒ και P&G με κοινή ομάδα στον αγώνα δρόμου Greece Race for the Cure

Date:

Share post:

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, για 3η συνεχή χρονιά, συμμετείχε στο συμβολικό αγώνα δρόμου και περιπάτου Greece Race for the Cure, που διοργανώνεται με επιτυχία από το 2009, στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Ελλάδα.

Σε συνέχεια της πρωτοβουλίας «Χάρισε Δύναμη», την Κυριακή 1 Οκτωβρίου, περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι της εταιρείας ΑΒ Βασιλόπουλος και της Procter & Gamble μοιράστηκαν μαζί στιγμές αισιοδοξίας και ελπίδας.

Επιπλέον στο φετινό αγώνα η ΑΒ προχώρησε στην χορηγία της ομάδας των «Μικρών Δρομέων». Μαζί με τους μικρούς αθλητές οι εργαζόμενοι της ΑΒ ακολούθησαν τον περίπατο, σε μια κυκλική διαδρομή γύρω από το Ζάππειο.

To πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη», με στόχο την στήριξη των γυναικών που προσπαθούν να νικήσουν τον καρκίνο του μαστού με την επιδότηση περουκών, πραγματοποιείται δυναμικά για 3η συνεχόμενη χρονιά από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”, σε συνεργασία με την ΑΒ Βασιλόπουλος και το Pantene (Procter&Gamble). Μέχρι σήμερα, με τη συμβολή γυναικών και κοριτσιών από όλη τη χώρα, έχουν συγκεντρωθεί 18.000 κοτσίδες χαρίζοντας δύναμη σε γυναίκες που έχουν ανάγκη την υποστήριξη όλων μας.

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

PepsiCo: Δεντροφύτευση στους Θρακομακεδόνες από τη Green Team Hellas

Με τις εθελοντικές της δράσεις η Green Team της PepsiCo Hellas κάνει πράξη την έννοια της προστασίας του περιβάλλοντος.

Με την σφραγίδα της EUROCERT η πιστοποίηση της ΗΛΕΚΤΩΡ

Το Πρότυπο ISO 41001, προδιαγράφει τις γενικές απαιτήσεις για τη δημιουργία Συστήματος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων.

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Pieris Architects δημιουργούν το «the SPOT» 

H συνεργασία του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ με το αρχιτεκτονικό γραφείο Pieris Architects για τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό του πρωτότυπου αυτού κτιρίου βασίζεται στο κοινό τους όραμα για καινοτόμες και κλιματικά ουδέτερες κατασκευές.

Chiquita: Στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»

Ο Μαραθώνιος αποτελεί πόλο έλξης για δρομείς από όλο τον κόσμο, κάθε ηλικίας και επιπέδου, καθώς και δρομείς με αναπηρίες, μεταδίδοντας έναν τρόπο ζωής ο οποίος βελτιώνει τη σωματική και ψυχική υγεία. 
Skip to content