BEN’S ORIGINAL: Πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Date:

Share post:

Με αφορμή τη νέα καμπάνια Είμαστε όλοι original! που αναδεικνύει τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου και ταυτόχρονα, δημιουργεί ευκαιρίες που προσφέρουν σε όλους μια θέση στο τραπέζι χωρίς διακρίσεις και διαχωρισμούς, το Ben’s Original™ υποστηρίζει παιδιά και νέους σε όλη την Ελλάδα, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». 

Παράλληλα, θέλοντας να συμβάλει σε ένα καλύτερο μέλλον για τη νέα γενιά, το Ben’s Original™ προσφέρει υποτροφίες για σπουδές μαγειρικής σε 10 νέους και νέες που στηρίζει η Ένωση. Καθιστώντας μας όλους συμμέτοχους στην πρωτοβουλία αυτή, για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των αγαπημένων προϊόντων Ben’s Original, θα διατίθεται για αυτό τον σκοπό.

Η Τατιάνα Μουλούλη, Υπεύθυνη Προγραμμάτων και Εθελοντισμού της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις βαθιές μας ευχαριστίες στο Ben’s Original που στηρίζει την προσπάθεια μας να προσφέρουμε εφόδια στα παιδιά που αγκαλιάζουμε για να διεκδικήσουν το μέλλον που ονειρεύονται».

Παράλληλα, με στόχο να υποστηρίξει την πρόσβαση σε θρεπτικά γεύματα όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών στη χώρα μας, προσέφερε 20.000 μερίδες ρύζι, καλύπτοντας έτσι τις ετήσιες ανάγκες σίτισης σε φορείς που στηρίζει η Ένωση. 

Όπως δήλωσε ο Άλκης Γέραλης, Market Director Mars Multisales South Europe, για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα:  «η νέα καμπάνια μας συμβολίζει ταυτόχρονα το όραμα και τη δέσμευση του Ben’s Original για ανάληψη πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης σε όλο τον κόσμο. Προσωπικά, είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος για τη διπλή πρωτοβουλία που υλοποιούμε στην Ελλάδα – να στηρίξουμε δηλαδή τόσο τη διατροφή, όσο και ευκαιρίες εκπαίδευσης παιδιών και νέων ανθρώπων». 

Σοφία Εμμανουήλ
Σκοπός αυτής της ιστοσελίδας είναι να αναδείξει τις δράσεις των εταιρειών που έχουν επενδύσει στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Να παρουσιάζει τις δράσεις τους, τις απόψεις τους αλλά και τις κυβερνητικές και Ευρωπαϊκές οδηγίες που κατά καιρούς προστίθενται. Η βιώσιμη ανάπτυξη τόσο της κοινωνίας όσο και του ιδιωτικού επιχειρείν είναι υπόθεση όλων μας. Από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα μέχρι τις διοικήσεις των επιχειρήσεων και από τα αρμόδια υπουργεία μέχρι τα διοικητικά συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων.

Related articles

EEΣ: Δράση ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού στην Καλλιθέα

Η δράση υλοποιήθηκε από την Κινητή Ομάδα Υγείας και τον Εκπαιδευτικό Υγειονομικό Σταθμό Καλλιθέας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Dentist Pass: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων έως 22 Δεκεμβρίου

Πάνω από 200.000 παιδιά ηλικίας 6 -12 ετών έχουν ενισχυθεί έως σήμερα από το Πρόγραμμα προληπτικής οδοντιατρικής φροντίδας του Υπουργείου Υγείας “Dentist pass”.

Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Aνακαίνιση φαρμακείου στο Τζάνειο

Το Τζάνειο Νοσοκομείο σήμερα διαθέτει πλέον ένα πλήρες αναβαθμισμένο φαρμακείο, το οποίο εξασφαλίζει απόλυτο έλεγχο όλων των φαρμάκων που διατίθενται στους ασθενείς.

Praktiker Hellas: Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός «Σπίτι Ανοιχτό – The Challenge»

Ο διαγωνισμός, αφορά στην πλήρη αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση ενός αστικού διαμερίσματος AirBnB για να γίνει φιλικό σε ΑμεΑ.
Skip to content