Cardlink: Ολοκληρωμένη λύση EVC τεχνολογίας για τον κλάδο ηλεκτροκίνησης

Date:

Share post:

Η Cardlink, μέλος της Worldline (Euronext:WLN), του ευρωπαϊκού ηγέτη στις υπηρεσίες πληρωμών, παρευρέθηκε στο 4ο Electric Vehicles Conference, τον περασμένο μήνα παρουσιάζοντας την πρωτοποριακή ολοκληρωμένη λύση τεχνολογίας που έχει υλοποιήσει για έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους παγκοσμίως, αυτόν της ηλεκτροκίνησης.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, Large Accounts & B2B Sales Manager της Cardlink, σε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκειά του, υπογράμμισε την τεχνογνωσία και την εμπειρία που διαθέτει η Cardlink ώστε να υποστηρίξει τις ανάγκες κάθε κλάδου. Παράλληλα, ανέδειξε σε βάθος την προηγμένη end-to-end λύση για self-service POS πληρωμές που δημιούργησε η εταιρεία για τα σημεία ηλεκτρικής φόρτισης των οχημάτων. 

Πρόκειται για μια all-in-one υπηρεσία συμβατή με όλους τους τύπους φορτιστών, που περιλαμβάνει την ολοκληρωμένη διασύνδεση οποιασδήποτε EV charging πλατφόρμας με την εφαρμογή πληρωμής και τα self-service POS της Cardlink για την πληρωμή, καθώς και την αποδοχή και εκκαθάριση των συναλλαγών. Η λύση, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, προσφέρει στους οδηγούς ευελιξία, ευκολία και ασφάλεια, και μία αναβαθμισμένη self-service φιλική εμπειρία πληρωμής στα σημεία φόρτισης, εξοπλίζοντάς τα με POS, ώστε να μπορούν σε εικοσιτετράωρη βάση να φορτίσουν το όχημά τους και να πληρώσουν, χωρίς να χρειάζεται να έχουν κατεβάσει την εκάστοτε εφαρμογή που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο σημείο φόρτισης. Ταυτόχρονα εξυπηρετούνται μοναδικά και οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, μέσω μιας ολοκληρωμένης λύσης που τους παρέχει όλο το «πακέτο». 

Αναλυτικότερα, ο Charge Point Operator ή η επιχείρηση που έχει τοποθετήσει σημεία φόρτισης, μπορεί συμπληρωματικά με τη δικής της in-app εφαρμογή φόρτισης, να εγκαταστήσει ένα self-service – ανθεκτικό σε καιρικά φαινόμενα – IM30 Android POS με οθόνη 5’’, πάνω ή δίπλα στον φορτιστή για επί τόπου πληρωμές, ή ένα smart kiosk SK800 με οθόνη 23,8’’, σε προστατευμένο από καιρικές συνθήκες χώρο κοντά στους φορτιστές. Και οι δύο κορυφαίας τεχνολογίας hardware επιλογές δίνουν τη δυνατότητα στους οδηγούς να φορτίσουν και στη συνέχεια να πληρώσουν με κάρτα, smartphone ή wearable, ολοκληρώνοντας τη συναλλαγή με ευελιξία και ασφάλεια. Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν να λάβουν απόδειξη παροχής υπηρεσιών με φορολογική σήμανση μέσω sms.

Στην περίπτωση που η επιχείρηση έχει ήδη τη δική της EV charging εφαρμογή, τα Cardlink self-service POS μπορούν να διασυνδεθούν μαζί της για να πραγματοποιούνται οι πληρωμές μέσω του ήδη υπάρχοντος λογισμικού των φορτιστών. 

Οι επισκέπτες του συνεδρίου, κορυφαίοι εκπρόσωποι του παγκόσμιου κλάδου των αυτοκινητοβιομηχανιών, στελέχη της κυβέρνησης και της ΕΕ, καθώς και ηγέτιδες επιχειρήσεις της Ελλάδας που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ηλεκτροκίνησης, είχαν την ευκαιρία να δουν live την εφαρμογή της Cardlink στα self-service POS που βρίσκονταν στον χώρο του συνεδρίου και να συζητήσουν για τη λύση που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες.

Όντας διαρκώς στο επίκεντρο των εξελίξεων και συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της σε εθνικό επίπεδο με τη διεθνή εμπειρία της Worldline, η Cardlink αποδεικνύει έμπρακτα πως αποτελεί συνώνυμο της καινοτομίας και ανοίγει τους δρόμους για τη νέα κινητικότητα, με τεχνολογικά προηγμένες και ολοκληρωμένες λύσεις self-service συναλλαγών.

Related articles

Την υγιή επιχειρηματικότητα και την καινοτομία βράβευσε το ΕΕΑ (video)

Η υγιής επιχειρηματικότητα, η καινοτομία και η εξωστρέφεια αναδείχθηκαν μέσα από το θεσμό των Βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου...

Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης: Συνεισφορά στην Πάρνηθα 

Σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αναλαμβάνει την αποκατάσταση και αναδάσωση καμένων εκτάσεων της Πάρνηθας.

Costa Navarino: Μείωση των εκπομπών ρύπων κατά 80% το 2022

Η μείωση οφείλεται στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές μέσω πιστοποιητικών προέλευσης, τη μείωση χρήσης LPG καθώς και τη μείωση κατανάλωσης ενέργειας / ανά διανυκτέρευση. 

SolidarityNow: Έκθεση για τις 16 Ημέρες Ακτιβισμού κατά της έμφυλης βίας

Το Κέντρο υποστηρίζει ανθρώπους από 80 διαφορετικές χώρες και σκοπός είναι να αποτελέσει κόμβο ευαισθητοποίησης.
Skip to content